Опт шишек

Це не конкретно мої фото. Він фото різних користувачів вкрав, є навіть одна так неакуратно обрізана, що в правому нижньому кутку видно частину надпису Jahforum.
Просто я на джафорумі вже багато років і знаю що там і як. Це точно не його фото, бо фотки були б всі з одним розширенням з одною якістю, а в нього тупо вінігрет. Один і той же телефон (камера) не може так по різному фотки робити і тим більше локації всі різні. То фотки з бокса, то з горища чи сараю якогось...
Все це не з балди я взяв, можу пруфанути посиланням якщо хтось сумнівається.

До речі, в цій гнилій ситуації з Бутчарою я за Бутчару, впевнений що Карпат скористався ситуацією і відправив пусту посилку. І до мене на "ти" звертайся ;)
А можливий варіант що він просто у тих людей купляє товар і просто тут продає ? Тоді було б логічно чого їх фото)

Чи там не продають?

А можливий варіант що він просто у тих людей купляє товар і просто тут продає ? Тоді було б логічно чого їх фото)

Чи там не продають?
На джафорумі продаж заборонений. Це чисто гроверське ком'юніті. Там спілкуються, вчаться один в одного, діляться досвідом.

На рахунок покупки у гроверів звідти - хз, сильно сумніваюсь... Хоча не виключаю таку можливість. Там багато активного народу хто ділиться фотками на параної, будь які такі пропозиції у лс могли б сприйняти як мусарський пробивон. А тих хто такі питання задає в лс часто висвітлюють і просто банять.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ось пруф -
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Тут є фото яку Карпат виставив як "аутдор його друга". Хоча я знаю цього гровера і він займається тільки індором, а фотку зробив на дворі бо там освітлення краще.

Ты клоун, открою тебе маленький секрет, 95% джа торгуют своим гровом, делая это на других ресурсах

Ты клоун, открою тебе маленький секрет, 95% джа торгуют своим гровом, делая это на других ресурсах
Ти піздабол і це факт. Видаєш чужі фото за "результат знайомого в аутдорі" при тому навіть не розібравшись що це індор. Я тут людям показую факти що ти брешеш, а ти в сторону намагаєшся тему перевести.
Хто і чим займається на джафорумі до цієї теми немає ніякого відношення.

Ведеш свій бізнес - веди його без піздабольства, не видавай чуже за своє. Бо по факту ти так людей можеш підставити. Уяви ситуацію: на форумі краснопузі обробляють якогось продавана і не дай Бог прихвачують його. А в темі чужі фотки з іншого ресурсу іншої людини яка просто для себе гровить і навіть не викупає що по чом. І починають обробляти ще і реального власника фоток, падєльніка тільки так можна прикрутити. Карочє, не підставляй своїми пантами людей - весь мій посил тобі.

Ти піздабол і це факт. Видаєш чужі фото за "результат знайомого в аутдорі" при тому навіть не розібравшись що це індор. Я тут людям показую факти що ти брешеш, а ти в сторону намагаєшся тему перевести.
Хто і чим займається на джафорумі до цієї теми немає ніякого відношення.

Ведеш свій бізнес - веди його без піздабольства, не видавай чуже за своє. Бо по факту ти так людей можеш підставити. Уяви ситуацію: на форумі краснопузі обробляють якогось продавана і не дай Бог прихвачують його. А в темі чужі фотки з іншого ресурсу іншої людини яка просто для себе гровить і навіть не викупає що по чом. І починають обробляти ще і реального власника фоток, падєльніка тільки так можна прикрутити. Карочє, не підставляй своїми пантами людей - весь мій посил тобі.
коротко й по суті!
якщо й береш звідти фото, то хоч людей сповісти

поділись ресурсами будь ласка

коротко й по суті!
якщо й береш звідти фото, то хоч людей сповісти

поділись ресурсами будь ласка
там выше херболист скинул ссылку

Договорились, 10g за 20$ для теста,и первой,покупки,получилось оплатить,17,5 комисию не учел мой косяк..говорю ну отправьте меньше..или верните средства. Продавец молчит..

Договорились, 10g за 20$ для теста,и первой,покупки,получилось оплатить,17,5 комисию не учел мой косяк..говорю ну отправьте меньше..или верните средства. Продавец молчит..
без гаранта сделку проводили, я так понимаю?)

добрый день
Претензий к продавцу не имею, не было гаранта, видео распаковки тоже, советую брать с гарантом, так намного надежней

Нет продавец не отправил товар,потому что залетело, меньше, но он сказал, вернет средства, с учотом комиссии и не отвечает,получается не,не возврата,не товара. Выходит кинули..

Нет продавец не отправил товар,потому что залетело, меньше, но он сказал, вернет средства, с учотом комиссии и не отвечает,получается не,не возврата,не товара. Выходит кинули..
Иногда по времени может затянутся такая процедура, много времени прошло с сообщения о возвврате средств?

10 02 скинул, кошек для возврата, Продавец сказал, буду возле ПК и скину. И все, так долго идти то не будет максимально ну пара часов, то быстрее..

10 02 скинул, кошек для возврата, Продавец сказал, буду возле ПК и скину. И все, так долго идти то не будет максимально ну пара часов, то быстрее..
с тобой был уговор, на определённую сума, ты скинул беньше. долго делал мне мозг, сошлись на том что я переведу обратно. ожидай все сделам. подробности лс

всем кому отправили, по качеству, внешнему виду, и описанию сорта, сошлись. я предоставляю тут фотки, только того товара что мне дают мои гроверы. жалоб не было, где они их берут,меня и еАть не должно. а тебя так и тем болие, какие акки у ребят и где, тебя тоже не должно сильно интересовать, а так же странное наблюдение, нету и 10 смс и практически все в моей теме. чей ты мульт,а?

всем кому отправили, по качеству, внешнему виду, и описанию сорта, сошлись. я предоставляю тут фотки, только того товара что мне дают мои гроверы. жалоб не было, где они их берут,меня и еАть не должно. а тебя так и тем болие, какие акки у ребят и где, тебя тоже не должно сильно интересовать, а так же странное наблюдение, нету и 10 смс и практически все в моей теме. чей ты мульт,а?
Перечитай ще раз моє останнє повідомлення, бо походу до тебе ніяк не доходить.

Ніхто тобі за якість товару і т.д. не говорить. Хватить викручуватись як вуж, перестань красти чужі фото - крапка. Якщо там десь є твої гровери, то хай кидають оригінал фото з підписом Лаби, а не криво вирізаний скрін з Джафоруму.

Перечитай ще раз моє останнє повідомлення, бо походу до тебе ніяк не доходить.

Ніхто тобі за якість товару і т.д. не говорить. Хватить викручуватись як вуж, перестань красти чужі фото - крапка. Якщо там десь є твої гровери, то хай кидають оригінал фото з підписом Лаби, а не криво вирізаний скрін з Джафоруму.
Ты голова бычячая, я тебе все подробно описал выше, читай внемательно. И не цепляй своими рогами мои темы. Я тебе не чего не должен, так что мимо

Продавец зделает, возврат ожида.

Продавец,пошел,на встречу,ожидаю Ттн

Как получу,напишу отзыв,та опишу,в двух словах, жду кал бек продовца...

Так и нет,вистей не ттн..кто знает,сколько,времени,прошло после, оплаты..,но, продавец,не пропал,и вроде как пошел,на встречу Хз как так..

Назад
Зверху Знизу