Посилання на гілку продавця: тиць
Речовина: галюциногенні гриби Psilocybe Cubensis, стрейн Orissa
Тестер: Чоловік призовного віку за 30, зріст 180 см, маса тіла 95 кг +-
Толерантність: нульова, востаннє галюциногенні гриби вживав на Faine Misto 2024 (кінець серпня);
Крос-толерантність: ЛСД від цього ж продавця тиждень тому, мескалін 2 місяці тому
Вживання інших ПАР за останні 48 годин: пару баночок пива напередодні;
Спосіб вживання: перорально у вигляді грибного чаю (див. нижче)
Дозування: 5 грамів
Передісторія:
Залишив свою кандидатуру у гілці продавця з роздачею проб грибів; неочікувано мою кандидатуру підтвердили, відправка Укрпоштою відбулася на наступний день. Спершу я планував тріп на природі, в парку чи в лісі, але погода внесла свої корективи. Прочитавши прогноз, я на своє розчарування побачив, шо похолодання буде наступні два тижні. Вирішив не тягнути кота за причинне місце і провести тріп вдома під ковдрою.
Стелс:
Cтандартний, хочеться відмітити, що гриби приїхали у вакуумній упаковці, шо є плюсом.
Виспавшись після нічної зміни на роботі я прокинувшись одразу приступив до тестування грибів.
Так як у мене чутлива травна система, було прийнято рішення заварити грибний чай. Для цього мені знадобилося 300 мл кип'яченої води температури 80-90 градусів та половинка лайма. Видушивши лайм в чашку з грибами залишив цю суміш на пару хвилин, а потім залив гарячою водоюі настояв хвилин 30.
Чай випив кількома рішучими ковтками, увімкнув таймер і ми поїхали.
Тріп:
00:00 Чай на смак разом із лаймом виявився непоганим, блювотних позивів не виникло.
00:06 Перші ефекти наступили неочікувано швидко, раніше 20 хвилин не розраховував. Кольори стали яскравішими, з'явився легкий озноб, що спонукало мене загорнутися щільніше в ковдру.
00:15 Ефекти наростають неочікувано швидко, галюцинації із закритими очима несуться з загрозливою швидкістю. "Зараз ми залетимо в бед-тріп" - думаю я і раптово вічуваю голос у своїй голові. Голос повідомив мене, що боятися не варто, все буде добре. Я заспокоївся і продовжив насолоджуватися тріпом.
00:30 Галюцинації надзвичайно яскраві, летять зі швидкістю американських гірок, кольори надзвичайно насичені, такого яскравого грибного тріпу у мене ще не було. Узори складаються не у геометричні фігури, а в цілком впізнавані об'єкти, подекуди із текстом, який невловимо висковзує від когнітивного сприйняття. От-от я прочитаю що там пише, але літери зрадливо розпливаються перед очима щойно я починаю усвідомлювати їхній смисл.
Що мені це нагадало? Це нагадало кіберпанк, неонові вивіски, схожі на ті, які зображені у фільмі "Той, що біжить по лезу".
Переглянути вкладення 82569
00:35 Сприйняття часу надзвичайно міняється, подальші таймінги дуже приблизні. Мені важко дихати, кожен подих дається із зусиллям. Слабкість у тілі така виражена, наче я викурив грам гашишу. Я практично не можу встати з ліжки. Виникає бажання припинити тріп антипсихотиком. Переборюю себе, мені цей досвід потрібно прожити.
Пригадую різноманітні життєві ситуації де мене ображали, голоси в голові велять пробачити всім моїм ворогам, чим я і займаюся хвилин 10
00:45 Голосів стає більше, візуали ослабли. Голоси мене хвалять. повторюють, що я молодець, хвалять мене за регулярні заняття спортом, за ініціативність на роботі. Гриби повідомляють мені, що мій організм дуже здоровий і в повному порядку. Раніше в минулих тріпах голоси мене як правило сварили. Почути похвали було для мене несподіванкою. Вирішую увімкнути музику в навушниках, з музикою одразу стає легше володіти процесом тріпу:
Вкотре переконуюся, що тріпувати краще з музикою. Але тиша на початку тріпу таки була необхідною, щоб поєднатися на певний час із сутністю грибів.
00:55 Киця, відчувши мій душевний стан лягла на подушку біля мене і не відходила до кінця тріпу. А що буде з Україною?, запитую у грибних духів я. Чи виживемо ми?
Отримую відповідь, що все буде краще ніж ми очікуємо. Гриби натякнули на втрату територій, але тільки двох областей. Я вирішив більше не розпитувати, так як отримав достатньо інформації. Не зловживай дарами духів, поводься скромно - ось моє правило спілкування з потойбічними силами.
01:30 Відчуваю, що я отримав відповідь на всі питання. Пора завершувати спілкування з духами. Дивлюсь коротеньке відео на ютуб хвилин на 10 і відчуваю як тріп раптово обривається. Повністю, в нуль, без постефектів, без спаду. Духи вирішили, що з мене досить. Незвично короткий тріп півтори години, але неймовірно насичений інформацією.
01:50 Мило спілкуюся з коханою, вирішую забрати речі з ательє. На вулиці холодно, стиснення в грудях відпускає і я починаю дихати на повні груди, усміхаюся людям, які йдуть назустріч мені. Почуваю себе неймовірно щасливим і цілісним.
02:30 Від тріпу не залишилося жодної згадки, навіть барви повернули собі колишню яскравість.
Висновок: Це найпотужніші гриби, які мені довелося спробувати. По силі з ними можу порівняти лише Lizard King, яких я спожив також 5 грамів у далекому 2020-му. За інсайтами і добротою ставлення до мене порівнювати нема з чим... Для розуміння, гриби Cambodian обіцяли відправити мене до психлікарні, якщо я не буду з ними обережний.
Оцінка:
Стелс: 8/10
Спілкування з продавцем, швидкість відправки впродовж 24 годин - тут 10 із 10
Гриби важко оцінити по десятибальній шкалі. Коли я це пишу, у мене виступають сльози на очах. Доброта духів до мене стали несподіванкою. Можливо, я на це дійсно заслужив. Оціню на 11/10.
Загальна моя суб'єктивна оцінка 10/10
Дякую DrZeus за виділену пробу. Мої очікування про те, що це буде стандартний грибний тріп не підтвердилися. Цей короткий тріп залишив чіткий відбиток у моїй душі, запам'ятаю його на все життя.