Ну их нахуй те клады

Ну так это камера Осбб наверно, а не новой почты. Нам такую недавно поставили. Именно осбб
Просто ту камеру встановлювали одночасно з поштоматом, тому мене це заставило задуматись чи це не НП камера

За рік я щось так і не наважився на той поштомат замовити.

Просто ту камеру встановлювали одночасно з поштоматом, тому мене це заставило задуматись чи це не НП камера

За рік я щось так і не наважився на той поштомат замовити.
Даже пусть то НП будет камера и что. Ты веришь что в 9 вечера тебе дверь в подьезд мусора выламывать будут?. Я оч много раз заказывал на почтомат в подъезде, помоему это самый безопасный вариант.

Даже пусть то НП будет камера и что. Ты веришь что в 9 вечера тебе дверь в подьезд мусора выламывать будут?. Я оч много раз заказывал на почтомат в подъезде, помоему это самый безопасный вариант.
Ну ок. Просто в теорії,. чи можливо таке наприклад що зранку до мене постукають в двері..?

Там по камері не складно оприділити хто з жильців отримував і де живе.

Ну ок. Просто в теорії,. чи можливо таке наприклад що зранку до мене постукають в двері..?

Там по камері не складно оприділити хто з жильців отримував і де живе.
Если ты заказываешь регулярно килограммами наркоту - тогда да, постучать могут. А если ты обычный шишкоеб, то процент мизерный.

Собсно, ну их нахуй те клады.
Может в больших городах у хороших магазинов закладки реализованы качественно, но в маленьких (ну как маленький 200к) - это пиздец. Нормальных магазов нет.
Первый пиздец случился с netrc.cc. ШШ в боте указано "центр", думаю, збс. В итоге самая жопа города с дико уебищной фоткой по которой нихуя не понятно где искать.
Ну поехал, авось повезет. Не повезло. На месте нихуища не понятно и нет ни одного нормального ориентира. Место жопное, но людишки трутся.
Короче еблую я там мин. 15 - подкатывает бусик, а от туда 2 типа в гражданке. Повезло что не мусора, тцк, сбу. Просто какие-то гопники сказали идти нахуй, бо щас в бусик закинут и увезут. Я сьебался естественно по добру, по здорову. К слову сказать, магаз netrc.cc дико не рекомендую. 5 ненаходов у этого магазина.
Второй пиздец. Есть у нас в городе еще магаз, где появились ШШ. Магаз норм, взял там пару раз и на третий раз попадается клад. Еду туда, а найти не могу. Частный сектор, выходной, светло. Проеблавав там 5-6 мин., решаю съебываться, бо оч. палевное место. Буквально отхожу 15 шагов, а меня догоняет патруль и мусор за рулем начинает спрашивать нет ли ничего запрещенного. Я иду блять грязный, куртка грязная, рука с отверткой и грязнющей рукой в кармане. Мент все это видит. Я им говорю, что нет нихуя, мол, запрещенного. И в итоге они тупо съебывают. Ни доков, не военника, нихуя не спросил. А я ухилянт дикий. Я тогда подумал щас доебутся по любому и встрял я по самые яйца. Клад конечно я потом забрал, бо не там копал. Но ну их нахуй те клады. В нынешние времена где постоянно кучи патрулей и тцк по городу лазит/катается, мне кажется безопаснее через почту заказывать. Особенно на почтомат в подъезде збс.
Какая то солевая история

Сектанти,розвели тут параною ))) Якщо ви споживач просто і замовляєте мало, а в процесі доставки комусь стане відомим вміст посилки, то на поштомат ви скоріше за все її просто не отримаєте. Вас попросять прийти у відділення.
А якщо ви комусь потрібні і перебуваєте в оперативній роботі, то хай поштомат буде в падіку, то ви до квартири не дійдете або максимум за годину ваші двері будуть спилювати болгаркою.
Взагалі нп має ще не убитий сервіс +- безпечний, це пункт передачі. Тоді ніхто окрім відправника не контактує з вашим замовленням

Що клади єбля,що пошта небезпечно,що таксі. Вихід ростити самому)
Золотын слова!
Повідомлення об'єднано автоматично:

Сектанти,розвели тут параною ))) Якщо ви споживач просто і замовляєте мало, а в процесі доставки комусь стане відомим вміст посилки, то на поштомат ви скоріше за все її просто не отримаєте. Вас попросять прийти у відділення.
А якщо ви комусь потрібні і перебуваєте в оперативній роботі, то хай поштомат буде в падіку, то ви до квартири не дійдете або максимум за годину ваші двері будуть спилювати болгаркою.
Взагалі нп має ще не убитий сервіс +- безпечний, це пункт передачі. Тоді ніхто окрім відправника не контактує з вашим замовленням
Последнее вообще дельный совет совет для тех кто с головой варит. Много кого знаешь кто так шш банчит на правом берегу?)

Все би нічого якби не постійні затримання тіпів біля поштоматів

лучше брать мини оптом

Золотын слова!

Последнее вообще дельный совет совет для тех кто с головой варит. Много кого знаешь кто так шш банчит на правом берегу?)
Так, Килим Чувака і Марло
Все би нічого якби не постійні затримання тіпів біля поштоматів
Це стихійно відбувається або якщо відправник був в роботі у мусорів. Тут 2 варіанти або ви палитесь, або про вас знають. Мусора як стерв'ятники, коли горять строки показників або хочеться наваритись, то вони як ті менеджери з продажів - опрацьовують клієнтську базу

лучше брать мини оптом
А лучше вообще не торчать. Это сука кабала. Лично для меня. Но есть же люди - творческие, умные, они под наркотой что-то полезное создают, придумывают, сочиняют. Музыканты, художники, ученые. Но это блять не про меня, сплошная деградация под ПАВ. Даже от шш (((

Тому важливо використовувати різні аккаунт , якщо ви звичайний користувач, це знизить ризик привіту на 70%. Ви ж не знаєте чи привітали вже відправника

А лучше вообще не торчать. Это сука кабала. Лично для меня. Но есть же люди - творческие, умные, они под наркотой что-то полезное создают, придумывают, сочиняют. Музыканты, художники, ученые. Но это блять не про меня, сплошная деградация под ПАВ. Даже от шш (((
На жаль наркота і творчий потенціал може згубити

Так, Килим Чувака і Марло

Це стихійно відбувається або якщо відправник був в роботі у мусорів. Тут 2 варіанти або ви палитесь, або про вас знають. Мусора як стерв'ятники, коли горять строки показників або хочеться наваритись, то вони як ті менеджери з продажів - опрацьовують клієнтську базу
Я тому і пишу. Що це не про параною, це про реальність.

С распространением почтоматов, такое явление как клад должно было исчезнуть. Заказал в почтомат около дома, пришел курьер и оставил как в ячейке хранения. Подошёл покупатель, забрал. Место респектабельное, никто не озирается, не палится, через сортировочные центры посылка не ходит

С распространением почтоматов, такое явление как клад должно было исчезнуть. Заказал в почтомат около дома, пришел курьер и оставил как в ячейке хранения. Подошёл покупатель, забрал. Место респектабельное, никто не озирается, не палится, через сортировочные центры посылка не ходит
Ну так это ж вроде можно делать в тех же почтоматах НП?

У мене особисто був випадок з таксі, відмазала весь ланцюжок. Колись замовляла шш в офіс. Приїздить таксист, виходить,віддає мені багаж і навалює "А це ви шо замовляли???"
Я йому кажу, "Це принтовані шмотки наші, тестові зразки" , а він такий "Оце ви з нарками такими працюєте??? Відправляв тіп ну наркаманіще ,я їх одразу викупив і чекав пів години ще поки вийдуть. А до вас взагалі якісь ліки завіз ,теж торчки "
Ну я стою така, роблю здивоване лице, кажу що мб це кур'єр поліграфії де ми замовляли а про ніякі ліки ми не знаємо, може кур'єр власну посилку ще вирішив відправити. А тіп валив мені, що копів хотів викликати вже.
Тому тут і до шопів питання, кого беруть на роботу і до отримувачів,які виходять як чухани і неадеквати. А я ж така вийшла,на діловому стилі він і охуїв

Не знаю в мене з 800 кладів Haslas тількі 5ть не заходів було і тепер його немає ото був шоп

Не знаю в мене з 800 кладів Haslas тількі 5ть не заходів було і тепер його немає ото був шоп
І то він давав ПЗ і за 800 кладів мені бонусом повернув на баланс 6000 грн
Я їх тоді на карту вивів коли можна було з балансу бота можна було обналічити!!! Зараз таких шопів немає і не буде!!!

Назад
Зверху Знизу