В этот раз для того, чтобы понять не осталось ли на его стенках вещества, чтобы понять досконально точный весА яке значення має зіп і в першому, і в другому випадку ?
Мені не важко - напишу - різниця в двох випадках у вазі і кількості пакетів
Переглянути вкладення 77727
тоді переходьте на пакети, які теж знюхуютьсяВ этот раз для того, чтобы понять не осталось ли на его стенках вещества, чтобы понять досконально точный вес
Надо сперва на такой фен перейти )тоді переходьте на пакети, які теж знюхуються
По 100 г. KAWS давал, освежу твою памятьКлассика, давали пробы по 100г чтоб сейчас кидать на грамм
ыыыы внатуре, у патриарха еще статут был тип топ топПо 100 г. KAWS давал, освежу твою память![]()
Чепуха блять нихуя не понятно.🔝Tip - Top Shop🔝 https://24tip.top 🔝 Сайт автопродаж 24/7 🔝 A-PVP, Амфетамин, Меф, XTC, ШШ 🔝
Закладки в Киеве, отправки по Meest, МПlabrc.name
Tip Top Darkseid Admin Dylan
За весь час покупок (4-6 штук, напевно) мені просто було лінь щось писати, та і в основному я не собі брав, то ж і людині було не до того, бо якщо клад і є (частіше пз приходилось вирішувати) - то вже було йому ок
Сьогодні я вирішив взяти для себе на мікродозінг) ну і звичайно ж, все відповідає попередньо досвіду
Щось оспорювати і доказувати - сенсу взагалі не бачу. Просто для загального розуміння для користувачів форуму
Купляв 1г, знайшов відразу, без питань
Про якість цього разу ні слова - по вазі все на фото. Хай залишилось в пакеті пилі ще на 0.03, але і то дуже перебільшено
Переглянути вкладення 77100
Перхоть , ты кто такая ? Я тебе не чего не должен , все что нужно предоставил оператору !Пруфы давай или пиздабол.
Ответь в таком случае перед сектой.Перхоть , ты кто такая ? Я тебе не чего не должен , все что нужно предоставил оператору !
після чєпуха блять, якби ти поставив би кому, то я би тоді швидше зрозумів, що мені потрібно представитись у відповідьЧепуха блять нихуя не понятно.
Клоунпісля чєпуха блять, якби ти поставив би кому, то я би тоді швидше зрозумів, що мені потрібно представитись у відповідь
ти - гном
Из 14 - 13 нашел. Реальная статистика у тип топИз 6 покупок только 1 раз нашёл.
Потраченные деньги, время и нервы.
А как берешь?блять слава богу я клади не купуюПереглянути вкладення 87120
ПруфыИз 6 покупок только 1 раз нашёл.
Потраченные деньги, время и нервы.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.