• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

NESSCAFE - Ранок починається не з кави! Краща марихуанна особисто для вас.

Привіт всім!

Був здивован магазином.
Перекурив багато шишек і дорогих "елітних" і дешевих.
Ці шишки (а саме лемон хейз) - на 10/10, враховуючи ціну. Гроші не на вітер 100%. З задоволенням курю вже днів 5) не такі вишукані і вистрижені, як шишки х2 вартості, семян небагато, але пруть інтенсивно. Смак приємний. Відчувається сативний прикол, але від доброї банки і валить через пару годин. Буду брати ще

Привіт всім!

Був здивован магазином.
Перекурив багато шишек і дорогих "елітних" і дешевих.
Ці шишки (а саме лемон хейз) - на 10/10, враховуючи ціну. Гроші не на вітер 100%. З задоволенням курю вже днів 5) не такі вишукані і вистрижені, як шишки х2 вартості, семян небагато, але пруть інтенсивно. Смак приємний. Відчувається сативний прикол, але від доброї банки і валить через пару годин. Буду брати ще
Взяв ще)
Вайт відоу. Дуже ароматні, липкі шишки. Топ за такі гроші. Бажані ефекти досягаються) сервісом приємно вражен

Доброго дня Секта!
У наявностi White Wodow - смачна сатива з неймовiрним запахом та эфектом.

Прайс:
5 - 1250 грн.
10 - 2400 грн.
20 - 4300 грн.
30 - 6000 грн.
40 - 7200 грн.
50 - 8500 грн.
60 - 9600 грн.
70 - 10500 грн.

Фото в телеграмi.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

В вдові багато насіння в мене на 5 г вийшло насіння 0.8г ,і по силі слабше за хейз трохи ....

Назад
Зверху Знизу