NESSCAFE - Ранок починається не з кави! Краща марихуанна особисто для вас.

Привіт всім!

Був здивован магазином.
Перекурив багато шишек і дорогих "елітних" і дешевих.
Ці шишки (а саме лемон хейз) - на 10/10, враховуючи ціну. Гроші не на вітер 100%. З задоволенням курю вже днів 5) не такі вишукані і вистрижені, як шишки х2 вартості, семян небагато, але пруть інтенсивно. Смак приємний. Відчувається сативний прикол, але від доброї банки і валить через пару годин. Буду брати ще

Привіт всім!

Був здивован магазином.
Перекурив багато шишек і дорогих "елітних" і дешевих.
Ці шишки (а саме лемон хейз) - на 10/10, враховуючи ціну. Гроші не на вітер 100%. З задоволенням курю вже днів 5) не такі вишукані і вистрижені, як шишки х2 вартості, семян небагато, але пруть інтенсивно. Смак приємний. Відчувається сативний прикол, але від доброї банки і валить через пару годин. Буду брати ще
Взяв ще)
Вайт відоу. Дуже ароматні, липкі шишки. Топ за такі гроші. Бажані ефекти досягаються) сервісом приємно вражен

Доброго дня Секта!
У наявностi White Wodow - смачна сатива з неймовiрним запахом та эфектом.

Прайс:
5 - 1250 грн.
10 - 2400 грн.
20 - 4300 грн.
30 - 6000 грн.
40 - 7200 грн.
50 - 8500 грн.
60 - 9600 грн.
70 - 10500 грн.

Фото в телеграмi.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

В вдові багато насіння в мене на 5 г вийшло насіння 0.8г ,і по силі слабше за хейз трохи ....

Добрий день, скажіть, що зараз по наявності?

Добрий день, скажіть, що зараз по наявності?
Добрий день!

У наявностi Northen Ligts - iндика з неймовiрним эфектом ватних нiг.
Фото в телеграмi!

Прайс:
5 - 1250 грн.
10 - 2400 грн.
20 - 4300 грн.
30 - 6000 грн.
40 - 7200 грн.
50 - 8500 грн.
60 - 9600 грн.
70 - 10500 грн.

Добрый день,

скажите - когда планируется пополнение, и какой сорт?

Доброго дня Секта!
У нас знову у наявностi Lemon Haze Аут по акцiйнiй пропозицiї яка Вам сподобається!

98634457756456456456.jpg

Прайс: АКЦIЯ!!!

5 - 1250 + 1 грм. до замевлення!
10 - 2600 грн. 2400 +2 грм. до замовлення!
20 - 4400 грн. 4300 + 3 грм. до замовлення!

30 - 6000 грн.
40 - 7200 грн.
50 - 8500 грн.
60 - 9600 грн.
70 - 10500 грн.

Доброго дня Секта!
У нас у наявностi також Northen Lights!

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Всiм постiйним клiєнтам бонус до замовленння!

Прайс:
5 - 1250 грн.
10 - 2400 грн.
20 - 4300 грн.
30 - 6000 грн.
40 - 7200 грн.
50 - 8500 грн. 7500 Грн.
60 - 9600 грн.
70 - 10500 грн.

Останнє редагування:
В цілому досить рекомендасьон.
Спробую по порядку.
Замовлення: Оператор відповідає швидко, все оформлюється за півгодинки, але відправка через день, а якщо в наявності новий сорт, то, може, і через, але це компенсували приємним бонусом:alien:.9/10.
Стелс: в перший раз був прям супер простий, в другий раз заморочилися трохи більше, але схема така сама.7/10.
Власне шишки: перший раз замовлял чисто Lemon Haze - гарні, досить великі, не дуже плотні, не дуже плотні, класно пахли, не відчув особисто якоїсь маслянистості. Куряться легко, не димлять, як NL. На п*ять грамів вийшло п*ять насінин.
photo_2025-06-09_21-23-58.jpg
В другий раз замовляв Хейз і Норзерн. Лимон якось дивно пахнув із пакету, наче трохи вологий, але це вивітрилося за пару годин, по факту - такі самі шихи.
Норзерн лайтс, в свою чергу, були прям спресовані, навіть в гріндері важко прокручувались, не дуже великі, але прям смолянисті, шопємзда, дуууже димні, пахли трошки більш різко, але все одно вкуснінька. 8/10. Дві насінини на два грами.
Накур: Лемон Хейз це тіп, з яким ви давно не бачилися, зустрілися, йобнули чайочку і сидите травите анекдоти.
В мене особисто толер досить високий (декілька банок в день), тож ефект був не дуже насичений, але приємний, постійно хотілося посміхатися, але не прям:troll-(46):, а щось типу :troll-(137):. Мені особисто чомусь сподобалося під неї заайматися з гантельками, хз чому, спробуйте.
Зі слів рідко курячої подруги з якою ми курили під романтік - сильно розслабляє, дуже хіхішно все плюс підсилені приємні відчуття.
Зі слів друзів-растаманів - дуууууже схоже на АК-47.

Норзерн Лайтс - як вказано в описі від продавця - з ефектом ватних ніг. Перший раз хлопнув козацьку - дуже довго відкисав на дивані. Думки плутаються, тіло не відчуваєш, щось зробити дуже складно, щось сказати - теж.
Лемон Хейз 7.5/10
Норзерн Лайтс 8.5/10.

Останнє редагування:
Брав lemon haze в цілом гарні та добре пахнут насіння ще не попадалось веток тоже нету, North також гарні та добрі на смак
Оператор 10/10
Стелс стелс 10/10
Шиш за своі гроші 10/10

Что там по наличию, прием?

Как новая эйфория?

Брала здесь в первый раз и осталась очень довольной и местным сервисом и качеством товара)))
Оператор красавчик - всё быстро и вежливо. За небольшую задержку оператор очень переживал, и предложил бонус. В итоге на 5 грамм шишек было 1.5 гр бонуса! и только одна семка)). А шишки ну очень лютые! на форуме такие сильные попались впервые.
Всем рекомендую данного продавца, да и сама, определённо, буду брать именно здесь.

• Вподобайка
Реакції: HappyNow

HappyNow

Балів: 10
    Сильних шш хватає на форумі
Брала здесь в первый раз и осталась очень довольной и местным сервисом и качеством товара)))
Оператор красавчик - всё быстро и вежливо. За небольшую задержку оператор очень переживал, и предложил бонус. В итоге на 5 грамм шишек было 1.5 гр бонуса! и только одна семка)). А шишки ну очень лютые! на форуме такие сильные попались впервые.
Всем рекомендую данного продавца, да и сама, определённо, буду брать именно здесь.
а что за сорт брала?

Замовляв Лемона, отримав все добре.
Оператор з розумінням ситуації, діалог був абсолютно адекватний і по факту. Шиш добрячий, за ці гроші просто топ. Плюс накинули згідно акції бонусом декілька гециків. Стест провірений і запаху не було зовсім, запакавоно так що не викликає підозр.
Загалом - рекомендасьйон! Буду звертатись ще.

Слухай скажу так, не подобається відкривай арбітраж і там випльовуй все що захочешь, а зараз просто теряйся будь ласка з моєї торгівельної гілки.!
Ну що, був я там, куди ти мене відправляв.
Хоч і з запізненням у рік, але арбітр підтвердив, що ти виявився не правий у тій ситуації і призначив тобі відшкодування на мою користь:
Приветствую истца и ответчика. Решением по данной жалобе является компенсация средств продавцом NESSCAFE в размере 62$ на USDT TRC-20 кошелек благотворительного фонда "Повернись живим":
TX9aNri16bSxVYi6oMnKDj5RMKAMBXWzon
После оплаты предоставьте мне в лс id транзакции. Оплату необходимо произвести в течении 96-ти часов.
Ти спромігся лише мінусувати репу, як на перше моє повідомлення тут про цей твій негаразд, так і після присудження відшкодування в спровокованому тобою арбітражі, несучи весь час якусь повну нісенітницю і брехню.

Отак постійний клієнт в один момент може стати ворогом даного перекупа, варто лише отримати проблему з вини продавана, та поскаржитись на це тут, не погодившись у якості відшкодування на запропоновану знижку лише у 23%, розраховану на лоха. Майте на увазі, бо те, що до якихось пір було усе гаразд не є гарантією того, що буде так надалі.

Чому перекуп?
Почав брати тут влітку 2022, як запасний варіант, коли не було в наявності в основного. Потім ставши основним до пори, поки все влаштовувало, чого вистачило лише на 2 роки.
Кожного регулярного придбання, 2 рази на місяць був інший товар, з виключенням рідких винятків, коли той товар виявлявся не ходовим.
Що свідчить про відсутність власного виробництва товару, та навіть постійних постачальників-виробників. Перекупка оптом, щоб продавати у роздріб безпосереднім споживачам.

Купував Ейфорію, повністю задоволений. Вага відповідає, гарний вакуум. Оформлення та спілкування, взагалі без проблем, все як домовлялись)

Останнє редагування:
Купував Ейфорію, повністю задоволений. Вага відповідає, гарний вакуум, було гарно сховано в кофті, доречі кофта клас. Оформлення та спілкування, взагалі без проблем, все як домовлялись)
Как эффект от эйфории? Сативный?

Как эффект от эйфории? Сативный?
Гарно провів вечір, гарний настрій, багато розмов, сміху. Був певний прилив сил. Можна було б і всю ніч не спати, але вже як ліг, то гарно виспався.

Назад
Зверху Знизу