• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

NESSCAFE - Ранок починається не з кави! Краща марихуанна особисто для вас.

Вiтаю всix з весною!
Переглянути вкладення 81284
Euphoria
Прайс:
5- 1250
10 - 2600 грн. 2400
20 - 4400 грн. 4300
30 - 6000 грн.
40 - 7200 грн.
50 - 8500 грн.
60 - 9600 грн.
70 - 10500 грн.

Цiну трiшки знизили, щоб була змога спробувати всiм стафф. Тепер можна придбати i 5 грм.
наконец-то попробую!! )))

Привет) Впервые пробовал шишку Euphoria у данного продавца и остался очень доволен.
Отличный сорт на дневное время, легкая и не грузящая сатива под которой приятно позаниматься домашними делами или другой активностью.

Хорошая цена за такой стафф. Шишка немного давит на горло, но в целом курится легко, без кашля. Запах самой шишки не сильный, на всю комнату при вскрытии вакуума не пахнет, но при курении аромат раскрывается. Сейчас немного простужен, но показалось уловил земельно-сканково-дизельные нотки во вкусе. Так же присутствует совсем небольшой процент семян, думаю где-то 1-2%.

Продавец приятный - пообщались по делу и быстро оформил заказ. На следующий день получил ТТН, еще через день шишки уже приехали ко мне.
Могу рекомендовать и сам буду брать еще)

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    174.2 КБ · Перегляди: 42
  • 2.jpg
    2.jpg
    108.9 КБ · Перегляди: 42
  • 3.jpg
    3.jpg
    107.1 КБ · Перегляди: 42
Вітаю всіх любителів канабісу.

Мені натякнули на бонус вєс в наступном замовленні і тільки це мотивує мене писати цей відгук.

ПРО СЕБЕ
Курю 5 років регулярно, останній рік майже кожен день, толєр присутній тому для себе шукав якісь особливо люті бошки.

ПРО ПРОДАВЦЯ
Є на форумі дуже багато гучних імен якім би повчитися комунікації та спритності у даного продавця. Відправили на наступний день і на наступний ранок Нова сука Пошта доставила в поштомат під хату.

ПРО ТОВАР
Якщо твердий, значить смачний, і ні, це я не про х*й, а про канабіс. Ця доставка 20г Euphoria була майже як камінь. Запах валить з ніг безногих. Мінімум насіння і струпалів (~3%), але можливо там був вже бонус вєс який це покривав, але в мене не було вагів. По еффекту вона дає тимчасовий буст енергії який плавно змінюється лінню, але якщо дати ляпку знову, колесо сансари продовжує крутитись. На мій толер треба дативати 1 плотний ковпак в годину.

ВИРОК
Якщо і буду замовляти ще, то точно візьму в цього тіпа, цікаво спробувати інші сорти.

Загальна оцінка: 9/10

P.S.: Девять з десяти тільки тому, що завжди є місце для росту.

Вітаю всіх любителів канабісу.

Мені натякнули на бонус вєс в наступном замовленні і тільки це мотивує мене писати цей відгук.

ПРО СЕБЕ
Курю 5 років регулярно, останній рік майже кожен день, толєр присутній тому для себе шукав якісь особливо люті бошки.

ПРО ПРОДАВЦЯ
Є на форумі дуже багато гучних імен якім би повчитися комунікації та спритності у даного продавця. Відправили на наступний день і на наступний ранок Нова сука Пошта доставила в поштомат під хату.

ПРО ТОВАР
Якщо твердий, значить смачний, і ні, це я не про х*й, а про канабіс. Ця доставка 20г Euphoria була майже як камінь. Запах валить з ніг безногих. Мінімум насіння і струпалів (~3%), але можливо там був вже бонус вєс який це покривав, але в мене не було вагів. По еффекту вона дає тимчасовий буст енергії який плавно змінюється лінню, але якщо дати ляпку знову, колесо сансари продовжує крутитись. На мій толер треба дативати 1 плотний ковпак в годину.

ВИРОК
Якщо і буду замовляти ще, то точно візьму в цього тіпа, цікаво спробувати інші сорти.

Загальна оцінка: 9/10

P.S.: Девять з десяти тільки тому, що завжди є місце для росту.
Завжди можна вирости ще на 1 бал , і буде 10 , Лайк , нескафе топ 💪☘️☀️ мені ще дуже подобається що повернули замовлення від 5 г , а хто пам’ятає 5 г по 850 грн в нескафе ? ))) а то був час 🥹🥲

Доброго дня Секта!
У наявностi Lemon Haze Аут по акцiйнiй пропозицiї яка Вам сподобається!

98634457756456456456.jpg
Прайс: АКЦIЯ!!!
5- 1250 + 1 грм. до замевлення!
10 - 2600 грн. 2400 +2 грм. до замовлення!
20 - 4400 грн. 4300 + 3 грм. до замовлення!
30 - 6000 грн.
40 - 7200 грн.
50 - 8500 грн.
60 - 9600 грн.
70 - 10500 грн.

Доброго дня Секта!
У наявностi Lemon Haze Аут по акцiйнiй пропозицiї яка Вам сподобається!

Переглянути вкладення 85684
Прайс: АКЦIЯ!!!
5- 1250 + 1 грм. до замевлення!
10 - 2600 грн. 2400 +2 грм. до замовлення!
20 - 4400 грн. 4300 + 3 грм. до замовлення!
30 - 6000 грн.
40 - 7200 грн.
50 - 8500 грн.
60 - 9600 грн.
70 - 10500 грн.

Бомба фантастік - містер бомбастік

Добрий день. Підскажіть будь ласка, чому оператор заблокував мене після питання чи можливо зробити замовлення?

Добрий день. Підскажіть будь ласка, чому оператор заблокував мене після питання чи можливо зробити замовлення?

Після такого питання, я б сам тебе заблокував )) замовлення не те що можна зробити..а потрібно зробити!

NESSCAFE

Балів: 5
    Не переплутав, дивно вiн поводиться, поки не отримав реквiзити i пропада, це не перший i не 5й раз...
Беру тут вже два роки. Сьогодні помітив, що переписка з оператором стерта(раніше не терлась). Знайшов знову контакти через форум, написав, оператор прочитав і кинув в блок:cry:

Беру тут вже два роки. Сьогодні помітив, що переписка з оператором стерта(раніше не терлась). Знайшов знову контакти через форум, написав, оператор прочитав і кинув в блок:cry:
Добрий вечiр! У мене ви нiчого не берете 2 роки. Ви тiльки що кожну недiлю кажете беру, кидайте гаманець, пiсля чого пропада, i це вже раз 10-й. Вам вiдмовленно в обслуговуваннi за не зрозумiлу поведiнку.

Добрий вечiр! У мене ви нiчого не берете 2 роки. Ви тiльки що кожну недiлю кажете беру, кидайте гаманець, пiсля чого пропада, i це вже раз 10-й. Вам вiдмовленно в обслуговуваннi за не зрозумiлу поведiнку.
Коли я у Вас попросив гаманець нас тільки мали виводити з позицій та дати три дні відпочити. На жаль, цього не сталося і довелось посидіти трохи довше без доступу до відділень НП. Саме цьому я не замовив, але перепрошую, що не повідомив про це. Інші рази були схожі причини.
У мене не було цілі познущатися, просто не подумав, як це виглядає з Вашої сторони.
Процвітання магазину ✌️

Коли я у Вас попросив гаманець нас тільки мали виводити з позицій та дати три дні відпочити. На жаль, цього не сталося і довелось посидіти трохи довше без доступу до відділень НП. Саме цьому я не замовив, але перепрошую, що не повідомив про це. Інші рази були схожі причини.
У мене не було цілі познущатися, просто не подумав, як це виглядає з Вашої сторони.
Процвітання магазину ✌️
Зрозумiв, але з початком повномаштабки - не вiдправляємо в ближнi населеннi пункти де бойовi дiї.

Останнє редагування:
Привіт! Брали перший раз. Ціни дуже приємні, відгуки хороші, чому б не спробувати? Вибір впав на сорт Euphoria - відмінний варіант покурити вдень.

Оператор приємний і оперативний, швидко оформили замовлення. Відправка швидка, на наступний день після оформлення замовлення. Прийшло ще через день.

Стелс на високому рівні. Сами шишки приємно пахнуть, мені здалося хвоєю. Невелика кількість насіння присутня. Ефект потужний, спочатку дуже сильно бадьорить, весело, хочеться чимось активним займатися, але через деякий час відчувається все-таки індика - розслабляє.

В цілому ставлю магазину 10/10, буду брати ще.

Сам нещодавно брав ,все чудово з двох напасів, убиває норм ,хоч сатіву останнім часом стараюсь уникати не моє )але ця зайшла, присутня невелика кількість насіння, на 0.7г 3 насінини ,а це десь 1%,але це компенсовано бонусом, такщо все ок))👌

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу