Ненаход от Brazil18 на 250$

uaKaha

Сектант
Повідомлення
140
Репутація
163
Вподобайки
242
Бали
228
  • ссылка на ответчика на форуме(указывать через @+логин): Brazil18
  • сумма сделки: 250$
  • подробное описание жалобы:​
Звернувся 12.05.2025 за 2г премиального Кокаину оплатив 250$ о 14:01 отримав фотографії від продавця та вирушив на місце кладу. Прибувши на клад в 15:30 одразу побачив вскопаний стовбур по точці кладу та трохи змінену місцевість. Перевіривши місце та нічого не знайшовши зрозумів що хтось вже вскапував клад до мене та по зміненій місцевості видно що фотографії кладу застарілі, а побачивши 15 переглядв на цих фотках клада зрозумів що скоріш за все Brazil18 спеціально дав мені застарілий вже оброблений кимось клад. Бо після усіх уточнень до магазину з поясненням ситуацїї знаходячись весь час на точці кладу оператор телеграму мені сказав тільки глибше копати. Коли по точці біля стовбуру вже вирив траншею від оператора поступило повідомлення що буде 50% перезаклад, тобіж 1г, якщо я клієнт з 5 покупками та більше та посипались питання звідки знаю магазин та хто дав контакт. Пояснивши поважному Brazil18 що роблю покупки з 2023 року та чистив діалоги у тг тому магазин не бачить історії, але деякі клади зберігав у "збережене" телеграму та надав продавцю підтвердження більше 5 збережених покупок з 2023 року. На що отримав відповідь о 17:28 "Это не ваши , возможно вашего друга !
Да и не могут они быть так как вы сами выше сказали что чистили акаунт" - це була остання відповідь від оператора який вважаю спеціально дав мені пустий клад бо дурнацкі повідомлення що мого акаунту не було у базі шопу топу він чистий, а підтвердження покупок які я надава по словам оператора тг не мої, якогось видуманого друга. Коротше мовлячи як було виконано умови оператора телеграм з підтвердженням покупок то одразу акаунти новий, і покупки чужі, тому і відмова у перезакладі. Пробувши на кладі приблизно 1.30 сподіваючись на задовіле врегулювання ненаходу був вимушений звернутись до іншого не форумного продавця бо Brazil18 взагалі відморозився та перевзувся відмовляючи у перезакладі з власно видуманих "причин".
Звертаюсь на форум з ціллю повернення коштів, скарга написана через півтора місяця після події у звʼязку з втратою паролю від акаунту.
Відео з підходом до місця кладу та детальними пошуками були завантадені продавцю у переписку тг, також при потребі можу завантажити їх на форум.

Натякаю Brazil18 бути нормальною людиною та повернути засіб оплати !

• скриншоты полной переписки ввиде миниатюр (обязательно добавить профиль продавца):
IMG_4042 — крупный размер.jpegIMG_4043— крупный размер.jpegIMG_4044 — крупный размер.jpegIMG_4040— крупный размер.jpegIMG_4041— крупный размер.jpegIMG_4063 — крупный размер.jpegIMG_4064 — крупный размер.jpegIMG_4065 — крупный размер.jpegIMG_4066 — крупный размер.jpegIMG_4067 — крупный размер.jpegIMG_4068 — крупный размер.jpegIMG_4069 — крупный размер.jpegIMG_4070 — крупный размер.jpegIMG_4071 — крупный размер.jpegIMG_4072 — крупный размер.jpegIMG_4073 — крупный размер.jpegIMG_4074 — крупный размер.jpegIMG_4075 — крупный размер.jpegIMG_4076 — крупный размер.jpegIMG_4077 — крупный размер.jpegIMG_4078 — крупный размер.jpegIMG_4079 — крупный размер.jpegIMG_4080 — крупный размер.jpeg
IMG_4079 — крупный размер.jpegIMG_4082 — крупный размер.jpeg
  • фото места закладки (при наличии).
    IMG_4081 — крупный размер.jpeg

на 250 баксов лучше соли взять, и торчать всем притоном неделю

Кокаїн не знайти дуже обідно. Один раз я брав на своє весілля, щоб воно пройшло гладко. Замовив у Білого Доктора, не перший раз, випав клад в Ботсаду Фоміна.
Прийшов на місце - а там розрито кимось і кладу нема. Док мені тоді не повірив. А я травився на весіллі амфетаміном

Кокаїн не знайти дуже обідно. Один раз я брав на своє весілля, щоб воно пройшло гладко. Замовив у Білого Доктора, не перший раз, випав клад в Ботсаду Фоміна.
Прийшов на місце - а там розрито кимось і кладу нема. Док мені тоді не повірив. А я травився на весіллі амфетаміном
От що що, а з Доком проблем не було. завжди у торкання забирав і стаф пушка був

на 250 баксов лучше соли взять, и торчать всем притоном неделю
де кокс а де соляний притон. Краще відправками брати. Клади начебто самого продавця спонукають кинути бо рішень Адміністрація не приймає

• Вподобайка
Реакції: Cook
де кокс а де соляний притон. Краще відправками брати. Клади начебто самого продавця спонукають кинути бо рішень Адміністрація не приймає
Так Адміністрація тому і рекомендує не використовувати клади.
Де сіль, а де кокс-я звісно хз. Але клад цілком виглядає як клад для солі. Цілком можливо що сольова чайка його і знесла🤔

І бажано знімати розпакувавання!
По темі, був досвід з цим продавцем, брав пару грам, деякі були в норм місцях, а один прям люта срака, якась хатинка-самобудова, де проживать бомжі напевно, я тільки туди зайшов дико воняло сечею, ще і сам клад в куточку, тупо блять, якщо б я туди зайшов чисто посцяти, як надзрюрив саме в це місце, мене від цього так крігнуло, що мені потім весь час кокс віддав обісцяним, хоча може це так і було)
Але що скажу, всі рази що брав знайшов.

Та выдали бы уже этот грамм еще раз, чем такие долгие споры разводить, магазин то не нищий

Де сіль, а де кокс-я звісно хз. Але клад цілком виглядає як клад для солі. Цілком можливо що сольова чайка його і знесла🤔
Отожбо хоча опер тг первзувається у рішеннях . В 16:05 був готов дати пз 1г , як побачив свої клади одразу злився та навіть не прочитав останні повідомлення.
Та выдали бы уже этот грамм еще раз, чем такие долгие споры разводить, магазин то не нищий
А їм чхати якщо навіть у пз 50% відмовили то ці 250$ зробили напевно їм погоду (

Аааа
  • ссылка на ответчика на форуме(указывать через @+логин): Brazil18
  • сумма сделки: 250$
  • подробное описание жалобы:​
Звернувся 12.05.2025 за 2г премиального Кокаину оплатив 250$ о 14:01 отримав фотографії від продавця та вирушив на місце кладу. Прибувши на клад в 15:30 одразу побачив вскопаний стовбур по точці кладу та трохи змінену місцевість. Перевіривши місце та нічого не знайшовши зрозумів що хтось вже вскапував клад до мене та по зміненій місцевості видно що фотографії кладу застарілі, а побачивши 15 переглядв на цих фотках клада зрозумів що скоріш за все Brazil18 спеціально дав мені застарілий вже оброблений кимось клад. Бо після усіх уточнень до магазину з поясненням ситуацїї знаходячись весь час на точці кладу оператор телеграму мені сказав тільки глибше копати. Коли по точці біля стовбуру вже вирив траншею від оператора поступило повідомлення що буде 50% перезаклад, тобіж 1г, якщо я клієнт з 5 покупками та більше та посипались питання звідки знаю магазин та хто дав контакт. Пояснивши поважному Brazil18 що роблю покупки з 2023 року та чистив діалоги у тг тому магазин не бачить історії, але деякі клади зберігав у "збережене" телеграму та надав продавцю підтвердження більше 5 збережених покупок з 2023 року. На що отримав відповідь о 17:28 "Это не ваши , возможно вашего друга !
Да и не могут они быть так как вы сами выше сказали что чистили акаунт" - це була остання відповідь від оператора який вважаю спеціально дав мені пустий клад бо дурнацкі повідомлення що мого акаунту не було у базі шопу топу він чистий, а підтвердження покупок які я надава по словам оператора тг не мої, якогось видуманого друга. Коротше мовлячи як було виконано умови оператора телеграм з підтвердженням покупок то одразу акаунти новий, і покупки чужі, тому і відмова у перезакладі. Пробувши на кладі приблизно 1.30 сподіваючись на задовіле врегулювання ненаходу був вимушений звернутись до іншого не форумного продавця бо Brazil18 взагалі відморозився та перевзувся відмовляючи у перезакладі з власно видуманих "причин".
Звертаюсь на форум з ціллю повернення коштів, скарга написана через півтора місяця після події у звʼязку з втратою паролю від акаунту.
Відео з підходом до місця кладу та детальними пошуками були завантадені продавцю у переписку тг, також при потребі можу завантажити їх на форум.

Натякаю Brazil18 бути нормальною людиною та повернути засіб оплати !

• скриншоты полной переписки ввиде миниатюр (обязательно добавить профиль продавца):
Переглянути вкладення 103816Переглянути вкладення 103818Переглянути вкладення 103819Переглянути вкладення 103815Переглянути вкладення 103814Переглянути вкладення 103826Переглянути вкладення 103827Переглянути вкладення 103825Переглянути вкладення 103824Переглянути вкладення 103828Переглянути вкладення 103833Переглянути вкладення 103832Переглянути вкладення 103829Переглянути вкладення 103831Переглянути вкладення 103830Переглянути вкладення 103835Переглянути вкладення 103837Переглянути вкладення 103836Переглянути вкладення 103834Переглянути вкладення 103838Переглянути вкладення 103841Переглянути вкладення 103843Переглянути вкладення 103839
Переглянути вкладення 103843Переглянути вкладення 103840
Аааа блять я понял что это за место , так мы его его в апреле с кентами срезали . пИздатый кокс был

Надо было тебе отправкой брать , или хотя бы горячим кладом

Это на науки , возле общаг? Возле института науки и физики

Полностью поддерживаю 😅

Та понятно , воозле посадки под столбом , метр от столба мы такие клады как семечки щелкаем

Та понятно , воозле посадки под столбом , метр от столба мы такие клады как семечки щелкаем
Ну если место на проходняке то однозначно его кто то поднял просто , а так хз даже . Спорная ситуация действительно 😅🤣

Он бы сразу в карман мне ложил , хули там
Повідомлення об'єднано автоматично:

Он бы сразу в карман мне ложил , хули там

Так мы его подняли с кентами , прочитай выше что я писал. А мы думаем какой то мы странный
Ну если место на проходняке то однозначно его кто то поднял просто , а так хз даже . Спорная ситуация действительно 😅🤣
Так это мы его подняли с кентами , ещё думаем какой то мы странный или фен . Теперь я выкупил в чем подвох. Это точно то место , я вспомнил его сразу

Я же написал

Я же написал
Аааа

Аааа блять я понял что это за место , так мы его его в апреле с кентами срезали . пИздатый кокс был
Я же говорю

место для курьеров супер старое, ложил там шишки в 22 году, ничего не меняется ,дальше еще пригорок у sc420 часто были клады0)) но може и тс прикарманил и устраивает. правды тут не узнать

Декілька разів купував тут.
Клади лайно 💩 в прямому сенсі, продукт не ліпше.
Я йому (Бразілу) вже 3-й рік пишу, цікавлюсь може щось змінилося в плані кладів.
Каже ні, прикопи 2-3 см, надійно … вся х***я.
Але з мене вистачило цих археологічних експедицій (у тому числі із саперною лопаткою) у лісопосадках.
Таке враження що деякі магазини коко за звичкою як сіль закладають.
Коли вони нарешті зрозуміють що тут клієнтура інша

клады это жесть. это треш. реально. читаю такие сообщения, и ощущения, что это меня обокрали, это я не нашёл клад. у меня нервы уже не выдерживают.

Назад
Зверху Знизу