- ссылка на ответчика на форуме(указывать через @+логин): Brazil18
- сумма сделки: 250$
- подробное описание жалобы:
Да и не могут они быть так как вы сами выше сказали что чистили акаунт" - це була остання відповідь від оператора який вважаю спеціально дав мені пустий клад бо дурнацкі повідомлення що мого акаунту не було у базі шопу топу він чистий, а підтвердження покупок які я надава по словам оператора тг не мої, якогось видуманого друга. Коротше мовлячи як було виконано умови оператора телеграм з підтвердженням покупок то одразу акаунти новий, і покупки чужі, тому і відмова у перезакладі. Пробувши на кладі приблизно 1.30 сподіваючись на задовіле врегулювання ненаходу був вимушений звернутись до іншого не форумного продавця бо Brazil18 взагалі відморозився та перевзувся відмовляючи у перезакладі з власно видуманих "причин".
Звертаюсь на форум з ціллю повернення коштів, скарга написана через півтора місяця після події у звʼязку з втратою паролю від акаунту.
Відео з підходом до місця кладу та детальними пошуками були завантадені продавцю у переписку тг, також при потребі можу завантажити їх на форум.
Натякаю Brazil18 бути нормальною людиною та повернути засіб оплати !
- скриншоты полной переписки ввиде миниатюр (обязательно добавить профиль продавца):