hailrake144
Сектант
Вижу щас дефицит с мдма кристаллами в моем городе, просто мешал шишки с мдма, можно ли так повторить с ешкой? Просто там же вроде не только кристаллы, фен там и т.д.
в смысле в себе мешал или в колпаке?просто мешал шишки с мдма
Сначала мдма перорально а потом шш курилв смысле в себе мешал или в колпаке?
Можна буде токо піжжєВижу щас дефицит с мдма кристаллами в моем городе, просто мешал шишки с мдма, можно ли так повторить с ешкой? Просто там же вроде не только кристаллы, фен там и т.д.
Маєш на увазі пізніше? чи краще?Можна буде токо піжжє
Тобто фен можна з шш мішати?Можна буде токо піжжє
Останній раз 2 місяці томудозуйте мдма, робіть перерви по 2-3 тижні (не забуваючи харчуватися та нормально спати, дихати свіжим повітрям ), і вас буде кожен раз перти як вперше
Перед цим робив місяць перерву, було ахуєнно, але не так як того разуОстанній раз 2 місяці тому
А чьо ніззя?Маєш на увазі пізніше? чи краще?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Тобто фен можна з шш мішати?
Хз, на психонавті пише що не бажано вродіА чьо ніззя?
Возьми ешки или мдма у DSChemicals и поверь это будет самый настоящий затребованный тобою продукт .Вижу щас дефицит с мдма кристаллами в моем городе, просто мешал шишки с мдма, можно ли так повторить с ешкой? Просто там же вроде не только кристаллы, фен там и т.д.
Только клад интересует увыВозьми ешки или мдма у DSChemicals и поверь это будет самый настоящий затребованный тобою продукт .
real extazy
Ну тогда бери какую то хуйню Аля - Лотерея а что там внутри той ешкиТолько клад интересует увы
Хз, бура вроде норм шоп, но почему ты так агрессивно то?)Ну тогда бери какую то хуйню Аля - Лотерея а что там внутри той ешки
Та не, я с доставкой параноик, один раз заказывал канна выпечку, я тогда так боялся что пиздецТо закажи простт бро)
Я із мєст де єслі за період марафону ніразу не похапав - зря промарафонив)Хз, на психонавті пише що не бажано вроді
Можно конечно.Хз, на психонавті пише що не бажано вроді
Потому что я тебе посоветовал реально настоящий мдма )Почему принципиально клад ?Хз, бура вроде норм шоп, но почему ты так агрессивно то?)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Та не, я с доставкой параноик, один раз заказывал канна выпечку, я тогда так боялся что пиздец
Боюсь доставкой брать, а принимают мне кажется как раз таки параноиков)Потому что я тебе посоветовал реально настоящий мдма )Почему принципиально клад ?
відправкою придбай і не їби мізки собіВижу щас дефицит с мдма кристаллами в моем городе, просто мешал шишки с мдма, можно ли так повторить с ешкой? Просто там же вроде не только кристаллы, фен там и т.д.
вообще мдма тема но особо не юзаю, так чисто, балуусьВижу щас дефицит с мдма кристаллами в моем городе, просто мешал шишки с мдма, можно ли так повторить с ешкой? Просто там же вроде не только кристаллы, фен там и т.д.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.