Лайно за 3400usdt TheMilkyWay

когда тебя капать будут, дегенерат? )
Повідомлення об'єднано автоматично:

сын ребцентра :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Знову за свої образи взялись пане Крокодил. Прокапали вже, не хвилюйтесь ви так.

Знову за свої образи взялись пане Крокодил. Прокапали вже, не хвилюйтесь ви так.
Брат , а ты как тот ведущий из Дискавери ! Укротитель крокодилов который от ската умер ! Успехов бро !

вБрат , а ты как тот ведущий из Дискавери ! Укротитель крокодилов который от ската умер ! Успехов бро !
Друже, не можу бути тим самим ведучим тільки по причині «тока» який мене не взяв, а якби взяв, то вся ця історія закінчилася б ще на рк.
какая-то травма связанная с крокодилом. ты по вене ставился в молодости?
Дуже смішно шановний Крокодил. Це ж по любому ви арбітр Риги. Люди не просто так це помічають!)
Найшов повідомлення користувачів які теж впевнені що ви krokyboy той самий арбітр крокодил Риги:Снимок экрана 2025-02-10 в 07.22.png
Снимок экрана 2025-02-10 в 07.25.08.png
Снимок экрана 2025-02-10 в 07.27.52.pngСнимок экрана 2025-02-10 в 07.26.56.png

Я знав, що замовляю, знав, як має виглядати якісний fishscale Calvin Klein який оплачував.
Великим доказом є точне зображення Calvin Klein, знайдене у темі продавця.
штампик Calvin Klein.

Собственной персоной приехавший образец
Переглянути вкладення 74811

Образец получившегося кристаллика Крека Сalvin Klein
Переглянути вкладення 74810
Це саме той товар, який я обирав і оплачував у розмірі 40г!!!

Бачите різницю між високою якістю Calvin Klein і помаранчевою низькобюджетною глиною «КОКС ТОЧНО»?
Я ось бачу. Більше того я не замовляв аби який «КОКС ТОЧНО».
ВИ ДЕСЬ ЗНАЙШЛИ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗАМОВЛЕННЯ ПОМАРАНЧЕВОГО «КОКС ТОЧНО» ?
У спілкуванні з TheMilkyWay я цікавився виключно кокаїном СК Calvin Klein.
Для чого був відправлений пліснявий помаранчевий «КОКС ТОЧНО», так названий магазином TheMilkyWay ???
Хіба помаранчевий «КОКС ТОЧНО» хоч трохи схожий на те, що я замовляв?

У повідомлені ТГ під час замовлення 10.09.2024 о 12:12 ясно написано «Ск 40 узяв би +10% те що ви обіцяли». TheMilkyWay у свою чергу 10.09.2024 в ТГ відповів мені о 17:33 фразою «Легко» яка виступила підтвердженням і повноцінною згодою з моїм замовленням, в іншому випадку магазину потрібно було відповісти що відправлять «КОКС ТОЧНО», а не погоджуватись фразою «Легко» з моїм замовленням.

Тільки після згоди TheMilkyWay словом «Легко» я перейшов до створення Гарант угоди 10.09.2024 на РК.

Тож давайте розберемося:
• Ви справді бачите різницю між замовленим СК Сalvin Klein і «ТОЧНО КОКСОМ» що надіслали?
• Для вас будь яка якість кокаїну буде оптимальною для отримання, навіть коли ви оплачували чітко визначений штамп високої якості, а отримали помаранчеву низькоякісну глину під назвою «КОКС ТОЧНО»?
• Ви усвідомлюєте, що відповідаєте в коментарях?

Пишіть будьласочка прямо, щоб я розумів, яке у вас бачення ситуації і чи обґрунтовані ваші повідомлення)

Друже, не можу бути тим самим ведучим тільки по причині «тока» який мене не взяв, а якби взяв, то вся ця історія закінчилася б ще на рк.

Дуже смішно шановний Крокодил. Це ж по любому ви арбітр Риги. Люди не просто так це помічають!)
Найшов повідомлення користувачів які теж впевнені що ви krokyboy той самий арбітр крокодил Риги:Переглянути вкладення 74854
Переглянути вкладення 74855
Переглянути вкладення 74857Переглянути вкладення 74856

Я знав, що замовляю, знав, як має виглядати якісний fishscale Calvin Klein який оплачував.
Великим доказом є точне зображення Calvin Klein, знайдене у темі продавця.

Це саме той товар, який я обирав і оплачував у розмірі 40г!!!

Бачите різницю між високою якістю Calvin Klein і помаранчевою низькобюджетною глиною «КОКС ТОЧНО»?
Я ось бачу. Більше того я не замовляв аби який «КОКС ТОЧНО».
ВИ ДЕСЬ ЗНАЙШЛИ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗАМОВЛЕННЯ ПОМАРАНЧЕВОГО «КОКС ТОЧНО» ?
У спілкуванні з TheMilkyWay я цікавився виключно кокаїном СК Calvin Klein.
Для чого був відправлений пліснявий помаранчевий «КОКС ТОЧНО», так названий магазином TheMilkyWay ???
Хіба помаранчевий «КОКС ТОЧНО» хоч трохи схожий на те, що я замовляв?

У повідомлені ТГ під час замовлення 10.09.2024 о 12:12 ясно написано «Ск 40 узяв би +10% те що ви обіцяли». TheMilkyWay у свою чергу 10.09.2024 в ТГ відповів мені о 17:33 фразою «Легко» яка виступила підтвердженням і повноцінною згодою з моїм замовленням, в іншому випадку магазину потрібно було відповісти що відправлять «КОКС ТОЧНО», а не погоджуватись фразою «Легко» з моїм замовленням.

Тільки після згоди TheMilkyWay словом «Легко» я перейшов до створення Гарант угоди 10.09.2024 на РК.

Тож давайте розберемося:
• Ви справді бачите різницю між замовленим СК Сalvin Klein і «ТОЧНО КОКСОМ» що надіслали?
• Для вас будь яка якість кокаїну буде оптимальною для отримання, навіть коли ви оплачували чітко визначений штамп високої якості, а отримали помаранчеву низькоякісну глину під назвою «КОКС ТОЧНО»?
• Ви усвідомлюєте, що відповідаєте в коментарях?

Пишіть будьласочка прямо, щоб я розумів, яке у вас бачення ситуації і чи обґрунтовані ваші повідомлення)
Не пиши утром , плохие посты , не хорошо это. Бля чувствуется этот Вайб обманутого

• Love
Реакції: Guap
Почему сбавил актив?))) Как же другие арбитражи , там меньше надежды на «проходимость»?)))) Или есть другие причины?)))

Это так смешно 🤣 Как же взорвется твой пукан , когда все старания пойдут коту под хвост 🤣

п.с. Только не срывайся и не оформляйся снова у Милки 😂 А если и сорвешься поделись с Gervonta , наварите крэка и воссоздайте неповторимое хоум видео по Вашей натуре 😂😂😂

другие личности пока что он отправил на карантин. понял, что палится цитируя САМ СЕБЯ)))
Та не может быть , любая умная мысль достойна для цитирования , а если она ещё принадлежит тебе самому , то в двойне приятно. Хотя возможно , это просто скромность ?:D

Щось тут затихло. Буря намічається напевно

сырок под залупой твоя мама кушала)))) сын ребцентра
Тільки якщо з тобою на брудершафт. Крокоящериць тобі власної скам платформи не вистачає?

Чого тут стрибаєш як агрошкільник, на гідких фразах твій інтелект Арбітра Риготини закінчується?
хватит бредить, сын ребцентра. я не связан с форумами, я обычный юзер, который стебется над сыном дерьма ;)
:ROFLMAO: :ROFLMAO: звичайний юзер який стрибає у мілки в арбітрах тільки образами Тсів і гонить повний порожняк про мультиакаунти точнісінько як TheMilkyWay

люди давно подтвердили, что ты - мульт гейго. так что скучновато, придумай что поярче, сын реба))))))))
Повідомлення об'єднано автоматично:

ребцентр ты сам заказывал или тебя, шиза, упаковали?
:LOL: Люди давно підтвердили що ти Арбітр Риги прехавав власного бруда по типу того самого жовтка який ви з TheMilkyWay відправляєте.

Тебе Крокодилусе начебто більш за все чипляють проблеми зі скаргами Мілківєя. Хоча ти чомусь стверджуєш що не зв'язан з форумами і одночасно пишеш різні бридкі коментарі в скаргах, роблю висновок – krokyboy мастак тільки балабанити, до форумів не відноситься, а коментарі у скаргах від його акаунту напевно Адмін строчить)
Крокус попрактикуй стендап, людям точно зайде твоя бредятіна яку навіть сформувати у речення не можеш щоб читалось достовірно)))

КОЛЬ НЕ ТАК, ЧОГО ТОДІ АГРИШСЯ krokyboy НАЧЕБТО З МУСОРНОГО БАКУ ТІЛЬКИ ВИЛІЗ ? ПРИЧОМУ У КОЖНІЙ СКАРЗІ МІЛКИ, БЕЗ ВИКЛЮЧЕНЬ
ЧОМУ КРІМ ПУРГИ МУЛЬТИАКАУНТІВ ЖОДНОГО ПИТАННЯ ПО СПРАВІ СКАРГИ НЕ ЗАДАВ?

Останнє редагування:
Ото плавит типа. Сам с собой диалог ведёт,одинаковые красные шапочки на сайтах...ох и поплава
Бачу тебе плавить не гірше ніж Тса
Ебу там поплава в голове полная...
Еба... Это сколько уже по времени этого оскорбленного отправщика паяяет? Уже ж даже не месяц,уже мультов минимум 5наебашил ,и это только на этом форуме....
Может это сам Милки на себя же херачит? Ну чисто в прикол. Ну не может же быть человек таким отбитым...
Ото поплава... Сам с собой скатиться😁
Так заплавило що одне теж саме написав вже 4 рази :)
Давай ще 10 разів бахни, тоді точно допоможе
Ну у тебя и доводы шизоидные ))))
У них тема одинаковая на сайтах , шапки красные 🤣🤣🤣🤣🤣
Гуап ти відрізняєш доводи від фактів? Про однакову новорічну тему з красними шапками це скоріше факт, Gervonta тебе не запевняв йому вірити і не доказував щоб рахувати його слова доводом, а факт є фактом, у РИГИ разом з РК була ОДНАКОВА НОВОРІЧНА ТЕМА З ОДНАКОВИМИ ЧЕРВОНИМИ ШЛЯПАМИ.
Мы поняли шо доводов тому нету , а твоей воды уже напились ))))
Можна зробити голосування і перевірити на чиєму боці буде більше голосів і хто згоден з твердженням що krokyboy це той самий Арбітр Риги, осіь і буде твій улюблений так названий довод.

Тобі Гуап щось доводити, себе не поважити, замість того щоб відповідати зі свого магазинного акаунту під назвою TheMilkyWay з якого ти відповідав останній раз 3 місяці назад :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: .
Тіпок я просто ору з тебе, 13.11.2024 твоє останнє повідомлення в цьому арбітрі
B

та легко) только вы клоуны)) 🤡

Нашли где-то желтого под*алупного сырка и гоняете его по кругу. Уже даже
Не желания ни сил, нет на вашу чепуху. Вам(тебе флеш) чисто повезло что админа нет на месте. Когда он появиться я про каждый мульт закину доказательство одного и того же человека и тестной связи. А пока бесись и веди беседу сам с собою)) Голова, два уха. Жаль что больше
Форумов нету. На других где админы есть тебя четко поставили на место. И ты льешь опухоль своей головы тут. Где админам до тебя дела нет. И какое-то время твоя болезнь находиться на форуме. И понимающие люди могут тебе посочувствовать, ширине твоей фантазии, количеству личностей и образов в одном человеке, и ряду ситуаций. Что самое веселое. Обливаешь говном и покупаешь. Потому что у на самый лучший Стафф и ты это знаешь )) 😂😂😂
рівно 3 місяця назад, ГИГИГИ, просто в голос, вже Адмін відреагував на скаргу, а ти все зі своїми дитячими доводами.
Так хто мы юзеры или мульты ?))))
Я точно в якомусь арбітрі бачив довід твого мульта Гуап, коли ти під сильною прухою затупив і написав однотипну брехливу діковизну як з акунта 1cocaine , ага ось воно у Monica в арбітрі :
07.11.2024
Здравствуйте, это очередной клон нашего любимого артиста что никак не успокоится
Покупка была на соседнем форуме
Як завжди, магазин перекинув простирадло на мульти акаунти якими сам і страждає. Продавець ще у серпні 2024 у скарзі курьера співав про мульти, а трошки часу і вже через 6 місяців палиться у звинуваченнях у яких ганьбив Тсів .
09.01.2025 Гуап вирішив напам'ятати усім що являється звичайним маніпулятором як і 1cocaine
Напомню шо сделка была проведена на другом форуме и теперь скринами переноситься сюда вся переписка 🤔🤔🤔🤔🤔
По відповідям в арбітрах одразу помітно хто за кого фасує повидло.)

Повідомлення про купівлю на сусідньому форумі були написані тільки від акаунта Guap та 1cocaine , при тому що у спілкуванні Monica з магазом видно оплату в тг на гаманець продавця. Крім тебе Гуап та твого акаунту сапорта Мілки , подібного роду дурниць від користувачів не надходило, а не надходило тільки по причинам що нормальні адекватні люди спочатку переглядають скріни листування, а потім вже щось пишуть ;)

Останнє редагування:
uaKaha хахахаха вот и «поддержка» подлетела ))) мне похуй на твои обвинения в мульте , запрашивай проверку 😂

а то шо ты шизоид и уже цитируешь сам себя , заметил не один юзер )))

и кстати, есть продвижения по арбитражам?)))
аа да Админ отреагировал… одним смс… И ТЫ ЗАБРОСИЛ ОСТАЛЬНЫЕ ((((
ведь столько твоих стараний , столько воды и тэгов … а результата мы не видим ((((

мне не холодно не жарко , жду как хатико, результата твоих шизоидных приключений ))))))0 и в частности взрыва твоего пукана )))))

uaKaha хахахаха вот и «поддержка» подлетела ))) мне похуй на твои обвинения в мульте , запрашивай проверку 😂

а то шо ты шизоид и уже цитируешь сам себя , заметил не один юзер )))

и кстати, есть продвижения по арбитражам?)))
аа да Админ отреагировал… одним смс… И ТЫ ЗАБРОСИЛ ОСТАЛЬНЫЕ ((((
ведь столько твоих стараний , столько воды и тэгов … а результата мы не видим ((((

мне не холодно не жарко , жду как хатико, результата твоих шизоидных приключений ))))))0 и в частности взрыва твоего пукана )))))
Що ти хочеш щоб я витягнув з арбітража на Карл шоп коли він у списку кидал :ROFLMAO:
Комедіант ти справжній. Бачу стільки раз сказав про теги, начебто пукан взривається саме у тебе.
Чекаєш як Хатіко, а господар твій куди подівався? Поїхав за 15 штамами і повернутись не може?:)

Не забудь на х послати, як ти це обожнюєш робити. І перелогінься вже пане спостерігач, а то 3 місяці без відповіді на ВІП селера не дотягує)))))

Що ти хочеш щоб я витягнув з арбітража на Карл шоп коли він у списку кидал :ROFLMAO:
Комедіант ти справжній. Бачу стільки раз сказав про теги, начебто пукан взривається саме у тебе.
Чекаєш як Хатіко, а господар твій куди подівався? Поїхав за 15 штамами і повернутись не може?:)

Не забудь на х послати, як ти це обожнюєш робити. І перелогінься вже пане спостерігач, а то 3 місяці без відповіді на ВІП селера не дотягує)))))
конченный шизофреник)))
запрашивай проверку на мульти аккаунт или иди нахер )))
кстати , пруфы с обыском и задержанием обновишь?))) или снова скажешь шо не хватает ресурса форума ?)))

• Haha
Реакції: Gervonta

Gervonta

Балів: 0
    перенюх ты потерялся в аккаунтах
конченный шизофреник)))
кстати , пруфы с обыском и задержанием обновишь?))) или снова скажешь шо не хватает ресурса форума ?)))
Харе сходить сума перенюханая, ты потерялась в аккаунтах.

Перезайти на свой основной шопский так и не соизволила 😁

Gervonta ти ще не зрозумів ? «ЗАПРОСИ ПЕРЕВІРКУ !» :ROFLMAO:
мне похуй на твои обвинения в мульте , запрашивай проверку 😂
Однакові з 1cocaine безглузді повідомлення про купівлю на сусідньому форумі Guap -a не хвилюють)
Його хвилює тільки «ПЕРЕВІРКА», яка звісно багато чого вирішує. Але 1cocaine і без перевірки встиг спалитись своїм мультом Guap .

Gervonta ти ще не зрозумів ? «ЗАПРОСИ ПЕРЕВІРКУ !» :ROFLMAO:

Однакові з 1cocaine безглузді повідомлення про купівлю на сусідньому форумі Guap -a не хвилюють)
Його хвилює тільки «ПЕРЕВІРКА», яка звісно багато чого вирішує. Але 1cocaine і без перевірки встиг спалитись своїм мультом Guap .
так я тебе прямо пишу ,, запроси проверку на мульт ,, (подтверди хоть шото уже наконец))
а ты снова воду гоняешь и тэгаешь свои акки,
шизоид невменяемый))) сколько арбитражей и ни один не решен )))) как ты там держишься?))))

смс где я продублировал факт покупки на другом форуме явное подтверждение моего отношения к 1cocaine 😂😂😂😂😂

Опять это само с собой переписку ведёт 😂

TheMilkyWay
3400 usdt
Ця угода мала бути реалізована ще раніше — з 28 по 30.08 я оплатив 35г кокаїну Calvin Klein (Парагвай), але продавець тоді просто зник, і нічого не відправив. Користувався гарантом ркклубу бо гарант сехти чогось довго не відповідав у месенджері тоді повернули кошти, але 31.08 магазин "вибачився" та запропонував повторно зробити замовлення з 10% бонусом до товару в якості компенсації. Це виглядало привабливо, і я погодився зробити угоду повторно Магазин запевнив мене, що цього разу все буде зроблено згідно з домовленістю ми чітко обговорили умови угоди та 14.09 я оплатив товар на суму 3400$
повинні були відправити:
•40г кокаїн Calvin Klein
•5г різних штампів кокаї
•1г кетаміну

Ці умови були чітко узгоджені з магазином, і я маю всі докази листування та домовленостей,ми домовлялись,що відправлять саме 40г кокаїну Calvin Klein+5г різних штампів+1г кетаміну !

Однак після отримання посилки 14.09, я виявив що відправили зовсім не те що було узгоджено
Натомість я отримав:
1. Лише 2г справжнього білосніжного кокаїну,його я перевірив методом варки, дійсно виявився нормальним кокаїном
2. 42г якоїсь дивної речовини, що я назвав фенококсом через її вигляд і запах. Це камінь сіро-буро-малинового кольору. Я взагалі спочатку подумав що це амфетамін,на вигляд і за запахом речовина більше нагадувала саме амфетамін
Після того як зварили його виявилось що це кокаїн дуже дуже поганої якості!!!
3. 20г чистого амфетаміну, який я взагалі не замовляв
Переглянути вкладення 54067
Після того як продавець 14.09 запевнив своїми повідомленнями “Там точно был кусок 40 кокса” я з товаришем вирішили перевірити усі зразки 16-17.09 Ми кілька разів перевіряли якість для цього використовували стандартний метод варки креку на соді, і результати показали суттєву різницю між 2грамовим реальним білосніжним кокаїном і тим, що прислали у вигляді 42г

Перевірка отриманого товару:

1. Перший зразок — 2г білосніжного кокаїну, виглядає як справжня речовина
При варці на соді (0.17г речовини + 0.17г соди), отримали 0.18г якісного креку
Він мав правильну черству текстуру каміння, тріщав при ламанні, як це і має бути. Це був справжній кокаїн

2. Другий зразок — 42г “фенококсу”, виглядає як каміння рожевого кольору зі слоєм пилу
При варці (0.22г речовини + 0.19г соди) отримали 0.18г жувальної гумоподібної маси, яка зовсім не нагадувала крек потрібної якості
Ця речовина хоч і синтезується в крек але не має жодних ознак якісного продукту
Це якась хімічна муть!!!

Цей “фенококс” якась дуже дивна суміш, варили його декілька раз, вихід завжди був різний
ось приклад 2-ї варки (0.26г речовини+0.25г соди)≈ отримали 0.23 крекової гуми

3. Третій зразок — 20г чистого амефетаміну, виглядає та смердить як той самий амфетамін при варці ( 0.21 речовини + 0.21 соди), нічого не вийшло звісно, так як амфетамін просто розчинився у воді !

Я та мій товариш з котрим я скидувався коштами не стали куштувати цей “фенококс” котрий був у розмірі 42г, але 17.09 до нас прийшов спільний знайомий, який у минулому активно вживав амфетамін. Він захотів спробувати цей “фенококс” , хоча ми його попередили, що це якась Атомна суміш. Цей знайомий вирішив зробити лінію у 70мг,ніс почало пекти настільки, що він не міг нормально дихати, через кілька хвилин почалася нудота та сильний головний біль, він сказав, що це взагалі не кокаїн і за його відчуттями, це більше схоже на амфетамін. Весь цей час я намагався зв’язатися з магазином, але з 14.09 магазин на конект не виходив до 24.09 Останнє повідомлення, яке я отримав на форумі ркклуб 24.09 о 21:02 звучало як знущання: “Ну вот уже заговариваетесь. Вначале показалось что фен. А на самом деле кокс. И экспертиза так же покажет. И тон ваш такой, что непонятно что вам отвечать, но то что вы получили 42+ кокса это гарантия!”
Але це не кокаїн котрий МИ замовляли, а якась хімічна отрута, що може бути небезпечною для здоров’я !!!

Чому я впевнений, що нас Кинули:

Ми з продавцем домовились на чітко визначену кількість 40г Fishscale кокаїну Calvin Klein + 5г інших штампів + 1г кетаміну
Все це було підтверджено листуванням телеграм
Магазин після першого зриву угоди 31.08 вибачився і запропонував знижку, що виглядало як бажання виправити помилку. Але це була пастка, щоб нас обдурити ще на більшу суму!
Магазин як на форумі рк так і в телеграмі весь час нічого не відповідав окрім "там точно был кусок 40 кокса" в тг і на форумі рк “Ну вот уже заговариваетесь. Вначале показалось что фен. А на самом деле кокс. И экспертиза так же покажет. И тон ваш такой, что непонятно что вам отвечать, но то что вы получили 42+ кокса это гарантия!”
Те, що ми отримали якусь субстанцію подібну кокаїну у вигляді 42г, тільки 2г справжнього білосніжного Кокаїну та 20г чистого амфетаміну – пряме кидалово з боку магазину!!! (Це зовсім не те про що ми домовлялись з магазином усі підтвердження угоди я маю і чітко видно що ми домовлялись на якісний продукт 40г Фішскейлу+5 різних штампів+ 1г кетаміну магазин обіцяв відправити все так як домовлялись)
Продавець обдурив нас та продав отруту замість узгодженого товару. Ми витратили свої гроші, час і нерви, отримали підставу!
Ящо б я обманював і проводив якісь підміни товару то продавець би це сказав одразу а не мовчав як риба весь час також продавець якось би відстоював те що він відправив все як домовлялись ! Але усього цього не було, були тільки знущальні повідомлення !
Я досі не розумію навіщо вони поклали Фен котрий ніхто не замовляв
Магазин свідомо нас надурив, граючи на бажанні отримати обіцяний товар за знижкою, може навіть отруїти хотів, бо інших підстав відправляти подібний шлак ми не знайшли!!!

По самим відповідям і повідомленням магазину видно що вони нас кинули і навіть не посоромилися якось нормально збрехати
Продавець без принципово відправив шлакоїн котрий навіть продавати соромно і намагається з нас зробити дурників

Будьте обачні Магазин Шахраї!!!

конченный шизофреник)))
Доброго времени суток Guap .
Вы владеете необходимыми теоретическими знаниями и практическим опытом определения шизоаффективных расстройств для выставления диагнозов?

Если нет то ваши оскорбительные фразочки не больше чем обиды маленького ребёнка которого поставили в угол на гречку за собственную глупость и теперь конечно весь мир плохой, а вы божий одуванчик.
смс где я продублировал факт покупки на другом форуме явное подтверждение моего отношения к @1cocaine 😂😂😂😂😂
Вы уже не в первый раз называете моё обращение на другой форум вымышленным фактом покупки на Рыге. У вас Guap либо галлюцинации по каким-то причинам либо явный синдром Шарля Бонне. Потому что единственный факт покупки — оплата на кошелек TheMilkyWay предоставленный в телеграмме.

Заметила вы Guap любите осквернять, обзывать и слать на разные стороны присутствующих, но самое главное что причиной ваших не правдивых суждений и бес культурных высказываний служит обыкновенная человеческая защитная реакция которая у людей не устойчивых к стрессу выливается в нападение с оскорблениями, а не конструктивные объяснения и ведения уважительного диалога.

Нервные обманщики всегда будут обзываться и приписывать "диагнозы" в случаях когда правда обрезает им углы.

• Haha
Реакції: Guap
Доброго времени суток Guap .
Вы владеете необходимыми теоретическими знаниями и практическим опытом определения шизоаффективных расстройств для выставления диагнозов?

Если нет то ваши оскорбительные фразочки не больше чем обиды маленького ребёнка которого поставили в угол на гречку за собственную глупость и теперь конечно весь мир плохой, а вы божий одуванчик.

Вы уже не в первый раз называете моё обращение на другой форум вымышленным фактом покупки на Рыге. У вас Guap либо галлюцинации по каким-то причинам либо явный синдром Шарля Бонне. Потому что единственный факт покупки — оплата на кошелек TheMilkyWay предоставленный в телеграмме.

Заметила вы Guap любите осквернять, обзывать и слать на разные стороны присутствующих, но самое главное что причиной ваших не правдивых суждений и бес культурных высказываний служит обыкновенная человеческая защитная реакция которая у людей не устойчивых к стрессу выливается в нападение с оскорблениями, а не конструктивные объяснения и ведения уважительного диалога.

Нервные обманщики всегда будут обзываться и приписывать "диагнозы" в случаях когда правда обрезает им углы.
жду не дождусь решения твоей «правды»
хотябы одного арбитража)))

ты в очередной раз подтверждаешь причастность остальных акков к своей «личности» )))) шизоид !!! archibalt ты де? антик слетел? прокси не продлил?))))

твои старания делают лишь черную рекламу ;)

Назад
Зверху Знизу