Привіт. Та поки пауза, дружеПривіт, як психоделія поживає ?
Привіт. Та поки пауза, дружеПривіт, як психоделія поживає ?
ха понял)) нормально)Якщо чесно то майже ні))
Зовсім трішки?Якщо чесно то майже ні))
Або плавить весь час і справляєшся)Зовсім трішки?
А що таке цікаве прийняв?Або плавить весь час і справляєшся)
Та нічого, ад п'юА що таке цікаве прийняв?
Вечір просить нових розваг?)ха понял)) нормально)
а шо юзать собрался?Та нічого, ад п'ю
Ну і на купі з попередніми стресами якимись фартомними, напевно дають щось не ясне) а ти як ? Шо вечір каже ?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Вечір просить нових розваг?)
Я добре. Поки нічого не вживаю. Ще днів 5-7. Потім потріпую.Та нічого, ад п'ю
Ну і на купі з попередніми стресами якимись фартомними, напевно дають щось не ясне) а ти як ? Шо вечір каже ?
а як ти тоди пишешь на форуми без свитла ?Я добре. Поки нічого не вживаю. Ще днів 5-7. Потім потріпую.
Вечір файний. Світло вирубили. Через півгодини включити мають. В душ, почистим зуби й спати ляжем з дружиною.
ПРЯМ ЩАС)Я добре. Поки нічого не вживаю. Ще днів 5-7. Потім потріпую.
Вечір файний. Світло вирубили. Через півгодини включити мають. В душ, почистим зуби й спати ляжем з дружиною.
А шо у тебя с мобилой?а блин крутые же мобилы есть вот я вася
Интернет від павербанка підключива як ти тоди пишешь на форуми без свитла ?
как и в личной жизни полный 0 - была кнопка проебал по синьке )А шо у тебя с мобилой?
да вон тему тип создал)Якийсь кіпіш тут
Кажуть посилки на НП перевіряти стали більш уважно
а разве на НП проверяют посылки ? Сколько раз забирал правда не наркоту - всегда спрашивали они проверять будете ? А там по моему желаниюЯкийсь кіпіш тут
Кажуть посилки на НП перевіряти стали більш уважно
а разве на НП проверяют посылки ? Сколько раз забирал правда не наркоту - всегда спрашивали они проверять будете ? А там по моему желанию
Мне как раз одна едетНова пошта(
РЕБЯТ БУДЬТЕ АККУРАТНЫ ВСЕ КТО ЗАКАЗЫВАЕТ НОВОЙ ПОШТО! ПОСТАВИЛИ СКАНЕРЫ ТЕРМИНАЛЫ! ПРОСВЕЧИВАЕТСЯ ВСЕ!!! (КИЕВ ТЕРМИНАЛ, ХАРЬКОВ ТЕРМИНАЛ В ПЕРВУЮ ОЧЕРЕДЬ!! ТАМ СОБАКИ!! ОДЕССА МУСАРА ПРОСВЕЧИВАЮТ!!! ЛУЧШЕ НЕ БЕРИТЕ ПОШТО, БЕРИТЕ ТАКС ИЛИ КЛАД, БО МУСАРА НА ПОЧТЕ СИДЕТЬ МОГУТ С СОБАКАМИ И...labrc.name
а нашему селу это не грозит пока - такое чудо техники лет через 5 у нас установят )Нова пошта(
РЕБЯТ БУДЬТЕ АККУРАТНЫ ВСЕ КТО ЗАКАЗЫВАЕТ НОВОЙ ПОШТО! ПОСТАВИЛИ СКАНЕРЫ ТЕРМИНАЛЫ! ПРОСВЕЧИВАЕТСЯ ВСЕ!!! (КИЕВ ТЕРМИНАЛ, ХАРЬКОВ ТЕРМИНАЛ В ПЕРВУЮ ОЧЕРЕДЬ!! ТАМ СОБАКИ!! ОДЕССА МУСАРА ПРОСВЕЧИВАЮТ!!! ЛУЧШЕ НЕ БЕРИТЕ ПОШТО, БЕРИТЕ ТАКС ИЛИ КЛАД, БО МУСАРА НА ПОЧТЕ СИДЕТЬ МОГУТ С СОБАКАМИ И...labrc.name
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.