shit_paradise
Гуру
привет, у меня тоже норм громыхалоУ нас норм бахнуло, я как раз чистил зубы в ванной)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Доброе утро всем!
привет, у меня тоже норм громыхалоУ нас норм бахнуло, я как раз чистил зубы в ванной)
Доброе утро всем!
добре друже!)Десь через півгодинки зроблю прокрут
у меня конечно шансы небольшие но буду держать кулачки)Десь через півгодинки зроблю прокрут
Ми можемо добити до 12 800 щоби був ще і на 10$?))Десь через півгодинки зроблю прокрут
Я вообще 5 смс примерно написалу меня конечно шансы небольшие но буду держать кулачки)
Сейчас очень тяжолое астрологическое сеоеденение идет, так что не впадай в уныниеБля, как-то всрато началась неделя. Нихера не выспался ибо ждал свет собаку помыть. Сутра инет не работает в придачу. Ещё и этот массированный обстрел. понедельник день хуёвый ((
Астрологи обіцяють тиждень хрєновості. Але тримаемосяМи можемо добити до 12 800 щоби був ще і на 10$?))
Чи вже запізно?
Я вообще 5 смс примерно написал
Сейчас очень тяжолое астрологическое сеоеденение идет, так что не впадай в уныние
С 8 по 16 число примерно
ну шанс уже не нулевой)Я вообще 5 смс примерно написал
Та я чисто символически))ну шанс уже не нулевой)
да, можем косарь сделать, хулиАстрологи обіцяють тиждень хрєновості. Але тримаемося
Пс.на жаль по умовам не встигли. Але до вас повернулася shit paradise. На цьому тижні точно доб'єте)
урааааа, я знала и верила, жопой чуялаПереглянути вкладення 29435
Сорі за затримку. Ну хто там?
Не я так вирішив, рандомайзер....
Але ж пам'ятаєш про змістовний відгук чи репорт?урааааа, я знала и верила, жопой чуяла
конечно, мне не сложно, тест реактивами, норм фотки, все дела. Иначе не умеюАле ж пам'ятаєш про змістовний відгук чи репорт?
Супер. Пиши в особисті)конечно, мне не сложно, тест реактивами, норм фотки, все дела. Иначе не умею
зара напишу)))Супер. Пиши в особисті)
Мои поздравленияурааааа, я знала и верила, жопой чуяла
Да, вот за предыдущие сообщение крутанули)Всем привет ) шо тут есть движ париж на рандом?
спасибо)))Мои поздравления![]()
привет, делаем 700 и крутят на стафф, если до воскресенья 1000, то еще и на бабкиВсем привет ) шо тут есть движ париж на рандом?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.