Бачив ваш відгук. Як спробуєте - будь ласка доповніть за якість. Дякую)норм так хуле) правда есть правда)
Бачив ваш відгук. Як спробуєте - будь ласка доповніть за якість. Дякую)норм так хуле) правда есть правда)
А шо дополнять, Кет употребил ,я его первый раз юзаю, ощущаю легкую ватность в теле и головокружения ,голова как воздушный шар и все еще что могу сказать, как во сне себя ощущаю!Бачив ваш відгук. Як спробуєте - будь ласка доповніть за якість. Дякую)
давайте давайте))Цей во, якщо до завтра не буде активу з анекдотами, то давайте краще 5$ просто роздам двом активним (Хто пише анекдоти, я вас бачу, враховую актив х2)
а я тут вам тесты роблю на амф) і таймінг а лв піде не сюди(Цей во, якщо до завтра не буде активу з анекдотами, то давайте краще 5$ просто роздам двом активним (Хто пише анекдоти, я вас бачу, враховую актив х2)
ахах шо там?ссукааааа
там удав вместо презикаахах шо там?
От, без белочкита уже понял, сижу шо гусь шатаюсь , буд то пьяный)) но без белочки)
Комусь кет заходить комусь ніОт, без белочки
А збудження на виході було ?А шо дополнять, Кет употребил ,я его первый раз юзаю, ощущаю легкую ватность в теле и головокружения ,голова как воздушный шар и все еще что могу сказать, как во сне себя ощущаю!
согласен) вот сверху дунул вроде впорядке так накатывает)) груз муза)Комусь кет заходить комусь ні
та вроде не было, не думал об этом, я занюхал и с мамкой стоял пиздецл и меня навалило)А збудження на виході було ?
А зараз як?согласен) вот сверху дунул вроде впорядке так накатывает)) груз муза)
Повідомлення об'єднано автоматично:
та вроде не было, не думал об этом, я занюхал и с мамкой стоял пиздецл и меня навалило)
А зараз як?еЕе бой
та нормально вроде)) так мажет яб сказал млёхаА зараз як?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.