Навзаєм))І гарного дня
Навзаєм))І гарного дня
привет, это хорошо _)) моя отправочка сегодня будет)?До речі, трішки більше 1000 повідомлень до прокруту. Конкурс оновлю трохи пізніше, якщо побачу якийсь актив в темі
Скоріш за всьогопривет, это хорошо _)) моя отправочка сегодня будет)?
прекрасно)Скоріш за всього
Головне щоби не навпакиЩо блін реально в когось прям добрий ранок буває? Ви такі, напевно "вау, як добре що я прокинувся, а не помер уві сні"?
Скоро прокрут буде, пару днівДо речі, трішки більше 1000 повідомлень до прокруту. Конкурс оновлю трохи пізніше, якщо побачу якийсь актив в темі
Актив+
В мене бабуля 88 років, яка у 55 вже собі гроші, та речі на поховання відклала)) От вона хоче саме уві сні померти. Мені це передалося.Головне щоби не навпаки
Щось минулого разу біля 8200 все так сповільнилося...Скоро прокрут буде, пару днів
You must change the reputation of 10 users before you can influence the reputation of the username ПятоЧКА® again.дайте 3 репки )
та уже дали)You must change the reputation of 10 users before you can influence the reputation of the username ПятоЧКА® again.
Вже майже місяць як перемога...Время летит, сегодня 13 число.
у меня это щасливое число) особенно пятницаВремя летит, сегодня 13 число.
Яка?Вже майже місяць як перемога...
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.