Доброе, жабеня)))Доброе утро![]()
навзаєм смачногоСмачного
Також піду , вип'ю 3 яйка, да гречки зварю
Прикинь?) я еще и выспалсяЩо блін реально в когось прям добрий ранок буває? Ви такі, напевно "вау, як добре що я прокинувся, а не помер уві сні"?
Це... Не може... Буть...Прикинь?) я еще и выспался
Що, не діє конкурс зараз ?Не на часі, бро
Ні, 19хвилинку, після вчорашнього швидкого виграшу, не онлвлювалиЩо, не діє конкурс зараз ?
А дуже швидко виграв ?Ні, 19хвилинку, після вчорашнього швидкого виграшу, не онлвлювали
Там за дві години буквально, я заряджався на нічну боротьбу, заходжу, а воно вже все))А дуже швидко виграв ?
То ти заряджений на всі 100Там за дві години буквально, я заряджався на нічну боротьбу, заходжу, а воно вже все))
Да я бля вибухнув що аж шматки про всій квартирі, сусіди думали то екофлоуТо ти заряджений на всі 100
Все виграли, поки ти заряджавсяТам за дві години буквально, я заряджався на нічну боротьбу, заходжу, а воно вже все))
В натурі, після смерті підзарядимося, зараз жити треба у кожному моментіВсе виграли, поки ти заряджався
Акум треба носити з собою
В натурі, після смерті підзарядимося, зараз жити треба у кожному моменті
Так, і тільки такТуди його![]()
Так, Епікур казав що поки ми є, то смерті немає. В коли смерть є то нас немає. Отже ми й не бачимося ніколи))) Епікур, блін, звучить як нікнейм на наркофорумі.Смерти нет
візьми собі такийТак, Епікур казав що поки ми є, то смерті немає. В коли смерть є то нас немає. Отже ми й не бачимося ніколи))) Епікур, блін, звучить як нікнейм на наркофорумі.
І гарного дняДобрий ранок, хлопці й дівчата!
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.