ну я когда Лакуся маленький был, совала ему вместо рук коктейльные трубочки грызть, помогалоЗачем тратиться. Ему моих ног, лица и рук вполне достаточно))
Если серьезно куча игрушек, что не отменяет издеваться надо мной)
Так це найбезболісніший спосіб померти. Але бажати такого, коли ще жити й жити - поганенькоВ мене бабуля 88 років, яка у 55 вже собі гроші, та речі на поховання відклала)) От вона хоче саме уві сні померти. Мені це передалося.
Це по форуму актив сповільнився. Буду вигадувати нові умови)Повідомлення об'єднано автоматично:
Щось минулого разу біля 8200 все так сповільнилося...
Так так, треба вже за актив подарунки людям дати)). Я вже знаю що я хочу.Так це найбезболісниіший спосіб померти. Але бажати такого, коли ще жити й жити - поганенько
Це по форуму актив сповільнився. Буду вигадувати нові умови)
Кет і мдма, чи навпакиТак так, треба вже за актив подарунки людям дати)). Я вже знаю що я хочу.
Кокс, звичайно ж?)Так так, треба вже за актив подарунки людям дати)). Я вже знаю що я хочу.
Кому щоКокс, звичайно ж?)
Так , хочу вспомнити що це таке. Вже дуже давно не вживав цю речовину.Кокс, звичайно ж?)
Також давно не вживав кокс, більше 10 роківТак , хочу вспомнити що це таке. Вже дуже давно не вживав цю речовину.
І 0.25 - мені з головою хватить.
базовано, але це не працює коли ці люди тебе використалиНемає у світі прекраснішого від почуття, ніж відчуття, що ти зробив людям хоч краплю добра.
На 10000, два переможцяНа каком смс будет прокрут?
хуясе еще много)На 10000, два переможця
Клаустрофоб, надягаючи светр, деякий час кричить."ТРУДНО ПЛЫТЬ БОКОМ"
Аркадий и Борис Стругацкие
Чи давайте так: 9500 - один переможець, 10000 - другий. Щоби не чекатихуясе еще много)
да так будет лучше)Чи давайте так: 9500 - один переможець, 10000 - другий. Щоби не чекати
Може краше 9К , Або вже 9200, - один переможець, а інший на 10К.Чи давайте так: 9500 - один переможець, 10000 - другий. Щоби не чекати
амфетаміну б під тріп)Кокс, звичайно ж?)
нее, мне хватит амфетоминить)) морфия б)амфетаміну б під тріп)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.