LoneDeVlone
Гуру
Кстати не знаете, дсхимикал возместил ущерб пострадавшим от его мета тогда?
я вже собі намітив наступну 15-20 хвилинку на перемогуВидимо только я хочу выиграть.
Вечеряти пора якразДомой с работы приехал...
бля інколи думаю що як добре коли б було бабло, стільки всього одразу, але ж, блін, то треба щось робить, якось той світ прохавать достатньо добре щоб тобі за щось його давалиА бабло
Надо ебашитьбля інколи думаю що як добре коли б було бабло, стільки всього одразу, але ж, блін, то треба щось робить, якось той світ прохавать достатньо добре щоб тобі за щось його давали
так, та ще треба шарити постійно куди дує вітер та куди течія спрямована, але й веслом хуярить тоже требаНадо ебашить
Ну да неварик сцать против ветра но не сутьтак, та ще треба шарити постійно куди дує вітер та куди течія спрямована, але й веслом хуярить тоже треба
Просто в багатьох світло повимикали. А тут нормальний такий шанс урвати стаффу. Усього 1000< повідомлень, тюТа дякую всім, але на разі воно ще не активно, після 6200 так зробите))
8200 сообщенийПросто в багатьох світло повимикали. А тут нормальний такий шанс урвати стаффу. Усього 1000< повідомлень, тю
моя любимая страва)Переглянути вкладення 21950
яишенку приготовила, уж больно захотелось устроить себе второй завтрак
В правильному напрямкутак, та ще треба шарити постійно куди дує вітер та куди течія спрямована, але й веслом хуярить тоже треба
и не говори , мы как то недавно в другой флудилке постарались так постарались за 2 дня 1500смс)) шо бешеные нахуй)) тут тоже ветер надо навести)Просто в багатьох світло повимикали. А тут нормальний такий шанс урвати стаффу. Усього 1000< повідомлень, тю
То крутиться нормально начеи не говори , мы как то недавно в другой флудилке постарались так постарались за 2 дня 1500смс)) шо бешеные нахуй)) тут тоже ветер надо навести)
когда тут следующий прокрут?То крутиться нормально наче
8200, братекогда тут следующий прокрут?
еще как до Киева рачки)8200, брате
Так штука за сьогодні написалася начееще как до Киева рачки)
До неділі планую подолати))еще как до Киева рачки)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.