тре прискорюватисяЧто-то медленно сегодня.
тре прискорюватисяЧто-то медленно сегодня.
Так ты выграла, и не только туттак Yasno скажи спасибо, без света сидим.
И Chris Partlow меня исключил из возможных победителей при следующем покруте, как я поняла
ти ж також перемагав, так? Навчи мене своїй ментальності, хочу так само бути переможцем.Так ты выграла, и не только тут![]()
Я СИДЕЛ И ХУЯРИЛ В 20 МИНУТКЕ, БО ХОТЕЛ ОЧЕНЬ КЕТАМИНА, и вся ментальность тебе..ти ж також перемагав, так? Навчи мене своїй ментальності, хочу так само бути переможцем.
Ну це ж ти у себе повірив і не спав коли вже хотілося. Це вже в кожного є.Я СИДЕЛ И ХУЯРИЛ В 20 МИНУТКЕ, БО ХОТЕЛ ОЧЕНЬ КЕТАМИНА, и вся ментальность тебе..
Он выиграл, потому что он не хотел спать, он был под допингом!!!Ну це ж ти у себе повірив і не спав коли вже хотілося. Це вже в кожного є.
Добре, дозволяю тобі бути учасником прокрутку. Все одно інші нафлудили і в них шанс трохи більший))так Yasno скажи спасибо, без света сидим.
И Chris Partlow меня исключил из возможных победителей при следующем покруте, как я поняла
Ого, ти перебив на останній хвилині
Ого! Ничего себеОго, ти перебив на останній хвилині
Чисто инет прогрузился (Ого, ти перебив на останній хвилині
спасибо, дорогой) тут всё решант фарт) возьму товаром в этот раз, если что)))Добре, дозволяю тобі бути учасником прокрутку. Все одно інші нафлудили і в них шанс трохи більший))
Отличноспасибо, дорогой) тут всё решант фарт) возьму товаром в этот раз, если что)))
Я бачу і до прокруту недовгоспасибо, дорогой) тут всё решант фарт) возьму товаром в этот раз, если что)))
ну если мы как утром все будем активничать, то конечно недолгоЯ бачу і до прокруту недовго
Разрешаю )Дамы и господа, разрешите выиграть.
разрешаем) на покруте.Дамы и господа, разрешите выиграть.
Это точноразрешаем) на покруте.
За другое можно по шапке от саппа получить
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.