MOPEKNTOB
Посвященный
Тебя саня зовут?Братья кто хочет заработать денег пишите мне в телегу @Voron_saport, нужно сделать надписи "нет войне" оплата в крипте. Актуальна вся Украина
Тебя саня зовут?Братья кто хочет заработать денег пишите мне в телегу @Voron_saport, нужно сделать надписи "нет войне" оплата в крипте. Актуальна вся Украина
та я токо вспомнил) шо отменилиУже очень давно
Ура я победилМарло вітає всіх на районі
Актуальний конкурс в цій темі буде завжди опублікований нижче:
01.04.2024
Актуально! Кличте всіх своїх друзів.
Умови:
Повідомлення, яке протримається 15 хвилин і більше - перемагає! Після чого оновлюємо умови.
Якщо вночі з'являється переможець, то далі переможці не враховуються, доки не з'явиться Марло або Кріс і підтвердить переможця + оновить умови та призовий фонд.
Приз на вибір (обов'язково написати тріп-репорт):
1г - амф / меф / шиш3г - гриби1шт - екстазі0,25г - кокаїн0.5г - мдма / кетамін20$ на гаманець USDT trc-20
Прайс-лист:
⌬ Wellcome on the block ⌬ Умови замовлення ⌬ Асортимент та прайс ⌬
Контакти: Telegram: @marlo_block [ вимагайте підтвердження на форумі, щоб не потрапити на фейка ] Element: @marlo_stanfield:matrix.org Jabber OTR (основний): [email protected] Jabber OTR (додатковий): [email protected] Jabber OMEMO: [email protected] Помічник: Chris Partlow - НЕ ПРИЙМАЄ...labrc.name
Наш сайт автопродажу:
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Шукаємо кур'єрів у всіх великих містах України! Висока зарплатня, гнучкий графік, топовий попит!
Контакти для замовлення відправлення
Telegram:Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси![ вимагайте підтвердження на форумі, щоб не потрапити на фейка ]
Jabber OTR (основний): [email protected]
Jabber OTR (додатковий): [email protected]
Jabber OMEMO: [email protected]
Все мы победилиУра я победил
В жизни или по жизни?Все мы победили
Одно и то же ведь, нет?В жизни или по жизни?
АгойВсем ку)
Должнаинтересно запустится ли когда то эта флудилка
давсе притихто не розпочавшись ? буває
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.