Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Кому нужна девочка работающая в крипте? - Делает дорогие подарки. Забирайте!
Раніше, в роках 2010-2013, коли будь-який джентельмен, який відчув себе маститим спортивним прогнозистом — вирішив засновувати свій паблік з прогнозами в будь-якій соцмережі, то з ймовірністю в 103% він для заманювати наївних хомячків експлуатував низинні емоції, за котрі відповідає рептильний мозок. Оце, грудасті красуні, дорогі автомобілі, пачки валюти, заворожуючі панорами, а частіше все це разом.
Зараз я помітив, ті самі прийоми використовують на всіх цих тапалках.
І от оцю подругу, з випяченими "криптоактивами" на рівні діафрагми, якраз вклинили наче для того, щоб згодом її почали шукати, а в підсумку вийде, що вона окучує на якісь "тему".
Все старе як світ. Якщо якийсь прийом вдається крізь роки - то чому ним не користуватись)
Якщо хто буде читати, то не подумайте в мене все в порядку зі здоров'ям, емоційним фоном. Та й взагалі, я цицькофіл.
Просто це все інфоциганство різного покрою, і те як на нього ведуться, наче як в перший раз - змушує замислитись, наскільки ми приречені))