цукерки не зʼявилися? а то на вітрині є

KladCitySupp
✌️Благодарю✌️ за чудову можливість відпочити, поспілкуватись, отримати можливість отримати грошову винагороду ...💲30💲 отримав за спілкування та гарно проведений час...💪💪💪
KladCitySupp жму 🤝🤝🤝
😎Рекомендую KLAD CITY🚀😎

Добил шишки, было 2 сорта, holly berry, melon Runtz, 1 разъеб очень жеская трава если верить Гуглу то 30 процентов ТГК, после 2 полных банок аж на жепу садишься потом через 5 минут чуть по легче, но горло дерет очень сильно . 2 дефолт шишки. Подожду ещё месяц пока магазин начнет все стабильно слать и возможно стану постоянным клиентом.

Добил шишки, было 2 сорта, holly berry, melon Runtz, 1 разъеб очень жеская трава если верить Гуглу то 30 процентов ТГК, после 2 полных банок аж на жепу садишься потом через 5 минут чуть по легче, но горло дерет очень сильно . 2 дефолт шишки. Подожду ещё месяц пока магазин начнет все стабильно слать и возможно стану постоянным клиентом.
Рад что остался в итоге доволен. Очень надеемся тоже что все снова в норму прийдёт. Сегодня уже вернулся основной склад в работу в Одессе , и товар получили. Спасибо за отзыв;)

Плюсую!

Сироп как по мне кокраз просто тгк концентрат) А вот шишки реально эксклюзивные. Я все уточню бро , постепенно все будет ;)
Приветствую!
Скоро месяц пройдет, а сиропов, конфет и вейпов я что-то не наблюдал на пробах. Уточняли у начальника?

Накидав тріп-репорт

Чи були десь тут тріп- репорти по цукерках з псилоцибіном?можливо,хтось мав досвід.поділіться ,будь ласка

Чи були десь тут тріп- репорти по цукерках з псилоцибіном?можливо,хтось мав досвід.поділіться ,будь ласка
Очень эксклюзивный шоколад. Две три плиточки трип полноценный. Их уже почти нету и больше не будет. Хочешб оценить пиши оператору!.

Очень эксклюзивный шоколад. Две три плиточки трип полноценный. Их уже почти нету и больше не будет. Хочешб оценить пиши оператору!.
Дякую.я про желейні цукерки цікавився.хотілося б спочатку почитати відгук))
Картріджі,вейпи з'явились на відправку?

Дякую.я про желейні цукерки цікавився.хотілося б спочатку почитати відгук))
Картріджі,вейпи з'явились на відправку?
Накидав тріпчик, завтра спробую трохи менше

Накидав тріпчик, завтра спробую трохи менше
🤦
Повідомлення об'єднано автоматично:

Магазин - очко. На жаль 😕
Що сталось?

🤦
Повідомлення об'єднано автоматично:

Що сталось?
В цій темі відписав:

В цій темі відписав:

Ну,бро це так рідко працює.захотів- замовив-оплатив-забрав.десь на якомусь етапі може щось піти не так.в мене проблем не було ні разу.

Назад
Зверху Знизу