Пробу ббдительный гражданин, выражаю благодарность от имени ЦК
Пробу ббдительный гражданин, выражаю благодарность от имени ЦК
Всё ясно))А что за цирк был с пробой, что ещё больше месяца тому назад на Мист приехала, но сразу же на следующий день была отозвана.
Админа нэмаСколько уже можно сидеть на проверке?
кекчукКетчуп продавай
KLAD CITY хто такі ці «Полотенчик» і як вони до вас відносяться?
у клад сити есть шмаль, топовая, я ручаюсьKLAD CITY хто такі ці «Полотенчик» і як вони до вас відносяться?
Якщо це ваш продукт, будьте добрі нормальні фотографії з листочком лаби та вашого шопу, а то щось мені підказує що ви ці фото ще у когось перецепили
Переглянути вкладення 52714Переглянути вкладення 52715
Ага ти за KARLSHOP теж сказав що норм тіп, поки що він тільки кидає і норм тілом не хоче становитись )у клад сити есть шмаль, топовая, я ручаюсь
слушай, я просто угораю, по факту шо карло, шо карабас это абсолютные ноунеймыАга ти за KARLSHOP теж сказав що норм тіп, поки що він тільки кидає і норм тілом не хоче становитись )
Розумію, на сам перед забігаючи смішного мало, коли шопи скамлять, збирають оплату а потім морозяться добами( це Карл) посміятись можна тільки це тобі або оточуючим допоможе повернути кошти? Не думаюслушай, я просто угораю, по факту шо карло, шо карабас это абсолютные ноунеймы
Повідомлення об'єднано автоматично:
если существует какой то пинокио, заранее смеюсь с этой хуйни
могу только посоветовать не брать близко к сердцу потерю финансовРозумію, на сам перед забігаючи смішного мало, коли шопи скамлять, збирають оплату а потім морозяться добами( це Карл) посміятись можна тільки це тобі або оточуючим допоможе повернути кошти? Не думаю
почему я сказал что ручаюсь, потому что вышеупомянутый мунрок, непосредствено с шопа кладсити я курил еще месяца два назада фото Мунрока
Згоден абсолютно що ніякі кошти з рідними людьми не зрівняються, але все ж таки тут на форумах, кошти це основне ради чого усі ці Магазини працють, хай працюють чесно, і якщо їх замах на шахрайство не спрацював, було б добре для їхної репутація позакривати віконця, але як ми бачимо список скарг на Карла Мілкі та інших тільки поповнюєтьсямогу только посоветовать не брать близко к сердцу потерю финансов
сколько бы тысяч долларов ты не потерял это капля в море в сравнении с потерей близких
почему я сказал что ручаюсь, потому что вышеупомянутый мунрок, непосредствено с шопа кладсити я курил еще месяца два назад
возможно, имеет место дропшипинг, но, уверяю, если схема и есть, то она посложнее
шоп вроде такой былKLAD CITY хто такі ці «Полотенчик» і як вони до вас відносяться?
Якщо це ваш продукт, будьте добрі нормальні фотографії з листочком лаби та вашого шопу, а то щось мені підказує що ви ці фото ще у когось перецепили
Переглянути вкладення 52714Переглянути вкладення 52715
Я знаю полотенчика прекрасноРозумію, на сам перед забігаючи смішного мало, коли шопи скамлять, збирають оплату а потім морозяться добами( це Карл) посміятись можна тільки це тобі або оточуючим допоможе повернути кошти? Не думаю
тортики а фото Мунрока з водяним знаком «полотенчік» котрий скоріше за все взагалі інший шоп мене улибнуло, тут можеш не сумніватись)
Он есть а не былшоп вроде такой был
Сотрудничество?)))Я знаю полотенчика прекрасно
Он есть а не был
проба)))Сотрудничество?)))
ОтличноПродавец успешно прошел проверку!
Был оплачен раздел "Представительств" и внесен обязательный депозит в размере 500 $.
Контакты доступны к размещению!
Удачных продаж!
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.