@KLAD CITY 1380$

Viknes

Сектант
Повідомлення
19
Репутація
35
Вподобайки
28
Бали
108
Арбітраж на KLAD CITY KladCitySupp
Сумма 1380$
В краци
2 може більше місяця тому замовляв цукерки тгкавмістні з европи за 1200
Паралельно докупав вейпи шишкі і тд
Сумма замовлень в один момент становила 2500$
Але вейпи висилали і я ждав минув місяць і виявилось мої цукерочкі даже не замовили як сказав головний оператор
Після чого у його опера почались якісь проблеми і він пропав кинувши магазин на 7000$ як мені сказали
В цих 7к були і мої 1380
1200канфети і 180 це 3 вейпа
Основний опер казав почекати тяжка ситуація я це розумію я почекав
Півтора місяця блять
В якись момент він здається взагалі просто вирішив мене морозить прям открито
Видаляв мої повідомлення в відгуках
Банив в чаті
Одразу додам оператор 3 чи 4 рази міняв аккаунти
Багато де він вмикав видалення по таймеру
Я не зовсім ебанат у мене є його канали там де офіційні контакти є форуми де я це дивлюсь і так далі
Його справжній аккаунт я ніколи не втрачав
Іноді писав в секретний чат хоча я все перевіряв це його ак був
Те що всі аккаунти його можна відслідкувати по тому що він не пише про швирів шо я комусь отдав левому він пише шо компенсує але морозить
Вибачте за скріни минуло більше 2 місяців якщо не 3 хронологія втрачена вони чистили перепискі (вони)
Лишилось тільки те що я колись заскрінив і повний чат з оператором який зараз і який розуміє що я прийшов за тим же за чим і на минулі акі

Я ахуел там більше 100скрінів
Якщо адміністрація запросить буду редагувати але пощадіть
І так видно шо це він і він розуміе про що мова
Але скрін з транзой і перепиской з минулими операми і аккаунтами є
Редагую пачку скрінів буде нижче

Арбітраж на KLAD CITY KladCitySupp
Сумма 1380$
В краци
2 може більше місяця тому замовляв цукерки тгкавмістні з европи за 1200
Паралельно докупав вейпи шишкі і тд
Сумма замовлень в один момент становила 2500$
Але вейпи висилали і я ждав минув місяць і виявилось мої цукерочкі даже не замовили як сказав головний оператор
Після чого у його опера почались якісь проблеми і він пропав кинувши магазин на 7000$ як мені сказали
В цих 7к були і мої 1380
1200канфети і 180 це 3 вейпа
Основний опер казав почекати тяжка ситуація я це розумію я почекав
Півтора місяця блять
В якись момент він здається взагалі просто вирішив мене морозить прям открито
Видаляв мої повідомлення в відгуках
Банив в чаті
Одразу додам оператор 3 чи 4 рази міняв аккаунти
Багато де він вмикав видалення по таймеру
Я не зовсім ебанат у мене є його канали там де офіційні контакти є форуми де я це дивлюсь і так далі
Його справжній аккаунт я ніколи не втрачав
Іноді писав в секретний чат хоча я все перевіряв це його ак був
Те що всі аккаунти його можна відслідкувати по тому що він не пише про швирів шо я комусь отдав левому він пише шо компенсує але морозить
Вибачте за скріни минуло більше 2 місяців якщо не 3 хронологія втрачена вони чистили перепискі (вони)
Лишилось тільки те що я колись заскрінив і повний чат з оператором який зараз і який розуміє що я прийшов за тим же за чим і на минулі акі

Я ахуел там більше 100скрінів
Якщо адміністрація запросить буду редагувати але пощадіть
І так видно шо це він і він розуміе про що мова
Але скрін з транзой і перепиской з минулими операми і аккаунтами є
Редагую пачку скрінів буде нижче
Сделай по правилам и тебе помогут.

• Вподобайка
Реакції: Viknes

ggell

Балів: 10
    На этом же месте оставить помогут)
На жаль! Ми зіткнулися з деякими проблемами.
You have reached your maximum number of allowed attachments.
Далі скріни не грузить шо це
Якщо бог дозволить буде далі

Ну остается только на бога надеятся…

Не более 10 скринов в одном сообщениее, по-этому и не дает

Получается все эти Гуру, Конфуции и тд - это ебучая пиздашушера, микс тестеров, пробников и чаек. Основные бабки крутят те сектанты, кто лишнего слова не скажет в ленте, о них мы узнаем только когда их въебали на 1000+ евро

Получается все эти Гуру, Конфуции и тд - это ебучая пиздашушера, микс тестеров, пробников и чаек. Основные бабки крутят те сектанты, кто лишнего слова не скажет в ленте, о них мы узнаем только когда их въебали на 1000+ евро
Ебать ты долбоеб;)

Ахахах...малолетка-гуру ты чего там, перегрелся на солнышке ?
Повідомлення об'єднано автоматично:

Задело что почувствоал себя ебанной ненужной мразью, чей статус по жизни определяется подписью Гуру на Лабе)

Задело что почувствоал себя ебанной ненужной мразью, чей статус по жизни определяется подписью Гуру на Лабе)
Первое, меня твой шизоидный выпук не задел от слова совсем;)
Второе, никогда наркофорумы меня не определяли, как и соц сети и прочие площадки. Никогда не обращал внимание на эти статусы, репу, лайки, кол подписчиков и т.д.
Третье, я просто констатировал факт, что ты долбоеб, тупое попаянное быдло, несущее какую-то несусветную хуйню, лишённую всякого здравого смысла. Уйди, не позорься, чучело мяучело

Останнє редагування:
Первое, меня твой шизоидный выпук не задел от слова совсем;)
Второе, никогда наркофорумы меня не определяли, как и соц сети и прочие площадки. Никогда не обращал внимание на эти статусы, репу, лайки, кол подписчиков и т.д.
Третье, я просто констатировал факт, что ты долбоеб, тупое попаянное быдло, несущее какую-то несусветную хуйню, лишённую всякого здравого смысла. Уйди, не позорься, чучело мяучело
Та этот хуй невьменяемый в жизни же никто. Сидит по факту в проперженной бомж-хате, и формирует тут якобы какое-то "важное мнение".
Мнение гуся. Не более того.

Та этот хуй невьменяемый в жизни же никто. Сидит по факту в проперженной бомж-хате, и формирует тут якобы какое-то "важное мнение".
Мнение гуся. Не более того.
Ну так понятно) Столько впечатлений от суммы 1.5К баксов, что у типа мозги триггернулись

Ну так понятно) Столько впечатлений от суммы 1.5К баксов, что у типа мозги триггернулись
Оно ж сука попаяное. Видит жалобы каких-то ноунеймов, которые такие же тупые сука как пробки.

Почему у меня ноль жалоб? Да потому что я на такие суммы ВСЕГДА, БЕЗ ИСКЛЮЧЕНИЙ провожу сделку через гаранта! ВСЕГДА!

Понимаешь? Дура ты сука sayno

IMG_20250530_114310_440.jpgIMG_20250530_114310_500.jpgIMG_20250530_114310_778.jpgIMG_20250530_114311_342.jpgIMG_20250530_114310_620.jpgIMG_20250530_114310_420.jpgIMG_20250530_114310_914.jpgIMG_20250530_114311_215.jpgIMG_20250530_114310_826.jpg
Кстаті не на всіх скрінах є дата але я можу поскрінить метаданні з датой скріна вони всі є

Назад
Зверху Знизу