• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Камінь каширськиц район

ну ти жорстік дядя це шо тепер сайт знакомств? раньше викупаю кстаті були сходки сектантов))

це тіпа модно жити в оточені україномовних, думати говорити українською, але в неті вийобуватись кацапською ? краще б англійською вже писав(ла)

це тіпа модно жити в оточені україномовних, думати говорити українською, але в неті вийобуватись кацапською ? краще б англійською вже писав(ла)
Яка нахуй кацапчька я блять я говорю суржиком..

Яка нахуй кацапчька я блять я говорю суржиком..
в мене половина поверху в гуртожитку була з тих районів, навіть з північніше, ближче до болота - і я саме такого "діалекту" не чув
превет всім хто з раків ліс

в мене половина поверху в гуртожитку була з тих районів, навіть з північніше, ближче до болота - і я саме такого "діалекту" не чув
Ахахахха в мене мати з раків ліса)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Просто даже в різних селах по різному говорять пляцок і бабка занєте що це?)

пляцок корж
бабка - це пляцок

Бабка це стрикоза пляцки це оладушки)

ну мені мамка так с детсва ето уже в ракив лиси такой сленг а в нас в селе карина називает омлетом
дякую) це прекрасно що наша мова настільки різноманітна і має безліч різних діалектів. А саме головне це порозуміння)

Подваливай на Троещину до тебя заебусь крутить педали

Назад
Зверху Знизу