И то правда.Есть единое сознание которое вначале появилось и размножилось, это и есть Бог, сила которая нас живых подпитывает если принять это
И то правда.Есть единое сознание которое вначале появилось и размножилось, это и есть Бог, сила которая нас живых подпитывает если принять это
Твори добро на всій земліЕсть бумеранг 100%. Делаешь хуйню она к тебе вернётся
Бро не в обіду я їздив по всіх церквах я був на багатьох з'їздах людей різних релігій..бро я не вірю в біблію Коран і всі ці казки....Релігія це зло...Як можна вбивати ради Христа чи алаха чи крішни...Ну як я маяса неїмта вы Библию не перевариваете
Согласна. Человек по-любому должен во что-то верить без Веры скучноЩось в цьому є, я також схожої думки
Ми самі собі Боги Бог це ти коли твориш добро і мир людям...И то правда.
Ого як гепомітноребята мы набили тыщу)
а кто тут сапорт?
Та 200 смс набили до розіграша, зараз нова тисячаМи самі собі Боги Бог це ти коли твориш добро і мир людям...
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ого як гепомітно
Кров з молокомОго, тобі за 30 ?
Я тегнув G-Labа кто тут сапорт?
Каждый человек индивидуальность.Бро не в обіду я їздив по всіх церквах я був на багатьох з'їздах людей різних релігій..бро я не вірю в біблію Коран і всі ці казки....Релігія це зло...Як можна вбивати ради Христа чи алаха чи крішни...Ну як я маяса неїм
Кров'янкаКров з молоком
А вы думали сколькоКров з молоком
Ну так меня ещё никто не называлКров'янка
Я вірю в тебеСогласна. Человек по-любому должен во что-то верить без Веры скучно
и яЯ тегнув G-Lab
Всё опоздалЯ щось выиграю чи нє?
И я того же мнения
а я на 10 000 попал норм)Всё опоздал
Повідомлення об'єднано автоматично:
И я того же мнения
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.