Мне если честно было не ахаха только в начале всё такое красивое а потом пиздецОго оце нормально....ахаа є що згадати....всіх богів згадала аххха
Мне если честно было не ахаха только в начале всё такое красивое а потом пиздецОго оце нормально....ахаа є що згадати....всіх богів згадала аххха
Так сон не бере дружина молода ...така вже гаряча...І не спить по двоє суток дід
ну то идолыБогів всіх народів
ШивеБогу кому еще
Комусь заходить, когось дибілить, комусь гриби краще за 2сb і 2сі в плані психоделіїТак ты говори конкретно какое двоякие это непонятно размытая какое-то объяснение
это про грибы?Мне если честно было не ахаха только в начале всё такое красивое а потом пиздец
Ну так как всегда можешь поднять настроение. Аж улыбка на лице появиласьТак сон не бере дружина молода ...така вже гаряча...
Під грибами всіх вспомнишну то идолы
Ну мне теперь бесплатно их давать будут я их не сожруКомусь заходить, когось дибілить, комусь гриби краще за 2сb і 2сі в плані психоделії
Отож, я поганого не пораджуТак сон не бере дружина молода ...така вже гаряча...
Точнее сказать просто невозможноПід грибами всіх вспомниш
Це потрібно вміти контролювати в мене один настрой позитив...я навіть коли палець собі майже відрубав то коли пришивали я анекдоти розказував що врач казав все мрвчи він неміг шити так сміявсяМне если честно было не ахаха только в начале всё такое красивое а потом пиздец
Негативний досвід був ?Ну мне теперь бесплатно их давать будут я их не сожру
КрасавчикОтож, я поганого не пораджу
З тебе могорич
Самогоном берешОтож, я поганого не пораджу
З тебе могорич
Під ПАВ пальця собі відрубав ?Це потрібно вміти контролювати в мене один настрой позитив...я навіть коли палець собі майже відрубав то коли пришивали я анекдоти розказував що врач казав все мрвчи він неміг шити так сміявся
Я согласна. Я изначально себе настроила что мне будет плохо и так и получилосьЦе потрібно вміти контролювати в мене один настрой позитив...я навіть коли палець собі майже відрубав то коли пришивали я анекдоти розказував що врач казав все мрвчи він неміг шити так сміявся
ну Зевсу я точно молиться не буду, Бог он один, кто-то Аллахом называет, кто-то СаваофПід грибами всіх вспомниш
Ну все я зрозумів гриби я їсти в нашій сім'ї будуНу мне теперь бесплатно их давать будут я их не сожру
А что новый ручеёк пошёлСамогоном береш
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.