Не так палевно, но опаснее, если обнаружат, наверноеЯ аж задумався про роботу з магазином. Справді ручки перекладати поштою не так пальоно, чи мені так тільки здається ?
Не так палевно, но опаснее, если обнаружат, наверноеЯ аж задумався про роботу з магазином. Справді ручки перекладати поштою не так пальоно, чи мені так тільки здається ?
А знаєш може яка там відповідальність за об'єм в електроніці?) з шиш ясно до 5г, а ту щось не доходили очіНе так палевно, но опаснее, если обнаружат, наверное
ну для начала они должны доказать что там есть ТГК. Прикинь как заёбисто им это будет ради 1мл жижи? А вообще вот наш'лА знаєш може яка там відповідальність за об'єм в електроніці?) з шиш ясно до 5г, а ту щось не доходили очі
Кримінал за 1 мл будену для начала они должны доказать что там есть ТГК. Прикинь как заёбисто им это будет ради 1мл жижи? А вообще вот наш'л
- свіжі суцвіття конопель – до 25 грамів;
- сухі суміші – до 5 грамів;
- смоли – до 0,5 грамів;
- олії, екстракти, настоянки – до 0,3 грамів;
угу( но доказать сложнее чем с шшКримінал за 1 мл буде
Експертиза ж проводитьсяугу( но доказать сложнее чем с шш
При желании можноугу( но доказать сложнее чем с шш
Воно то такЕкспертиза ж проводиться
Ще кемарю трохиДобрий, добрий
Чому не спимо
4o TaK?Фу жахлива нічка
Да просыпаюсь и всё. В целом до 5 часов сна при хорошем раскладе. Надо менять подход к гигиене сна конкретно. Завтра же начну4o TaK?
Я капєц мертво сплю останні тижні
ПочинайДа просыпаюсь и всё. В целом до 5 часов сна при хорошем раскладе. Надо менять подход к гигиене сна конкретно. Завтра же начну
ОкеПочинай
Я ще всеодно не вийшов на кращий рівень, ніж 7 годин в місяць, але це вже необхідний мінімум) то ж купи собі якийсь мелатоніну та й пробуй
просто фітнес трекер і сяомський і до нього стандартний zepp life) до речі, теж за 300 грн трекер можна нормально робочий знайти, я вот з нфс навіть зловив 6ту версіюОке
А что за приложение?
Оке
А что за приложение?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.