Это ты не распробовалМожливо. Та це було в часи диких та довгих амфо-марафонів, тому мені кет не сподобався

Надо попробовать ещё
Это ты не распробовалМожливо. Та це було в часи диких та довгих амфо-марафонів, тому мені кет не сподобався
Думаєш варто?)Это ты не распробовал
Надо попробовать ещё
Ну так чисто в ходе эксперимента)Думаєш варто?)
Як не зайшло, то і не вартоДумаєш варто?)
Ну тоже есть смысл в твоих словахЯк не зайшло, то і не варто
Ну от і я так думаю. Не моя пруха, якщо чесно. Але я планую в скорому часі трішки оновити свої тріпи, юзанути те, чого давно не юзавЯк не зайшло, то і не варто
Интрига нарастает)Ну от і я так думаю. Не моя пруха, якщо чесно. Але я планую в скорому часі трішки оновити свої тріпи, юзанути те, чого давно не юзав
Таки да)Интрига нарастает)
Таки да!?Таки да)
Мені там яма подобається, самий пік, а не пруха сама як такаНу от і я так думаю. Не моя пруха, якщо чесно. Але я планую в скорому часі трішки оновити свої тріпи, юзанути те, чого давно не юзав
Тики тики дамТаки да!?
Оооо годиться)Тики тики дам
Візьмеш? Якщо я дамОооо годиться)
И жить дольше будемПравильно нехуй по-взрослому баловаться. Лучше по детскому на дольше хватит
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ты просто Моцный![]()
Не свезло тебе и такое бываетИ жить дольше будем
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ск 24 підараси 2 ненахода не дають пз
Так ето молочнице несвезло он 1 раз по ево ездил небилр вить старий клад а второй тоже небило...Не свезло тебе и такое бывает
Це хто?Ск 24 підараси 2 ненахода не дають пз
Спід клаб 24/7Це хто?
АуфВсі ми частини одного цілого, кожен частина кожного, всі ми - одне
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.