andrik1488
Гуру
Не перебільшуй!Ти як це представляєш він дключиця нахуй і всциця
"Всциця" каже...)
Не перебільшуй!Ти як це представляєш він дключиця нахуй і всциця
Ярік ти не під KoFI?Ти як це представляєш він дключиця нахуй і всциця
так так і буде цеж не тіуи наруотик це і обезбол він відключиця і мочитимиця кровью можу документалку за кет датиНе перебільшуй!
"Всциця" каже...)
Нє сухой как мітаданЯрік ти не під KoFI?
Чи може на альфу налягати став?
Бля прекращай..так так і буде цеж не тіуи наруотик це і обезбол він відключиця і мочитимиця кровью можу документалку за кет дати
Повідомлення об'єднано автоматично:
Нє сухой как мітадан
Я дмт не вживав, але по репортах пік схожий на пік кетуДруже, я таке кожного разу з лсд, грибами та дмт відчуваю
Кет трохи не моя ПАР
Але дякую
Там пік короткий, від 150 мг буде норм. І хтось репорт писав на 200мг, що норм булоТи як це представляєш він дключиця нахуй і всциця
Ех ну ладно(...Бля прекращай..
Та там на 200 толєр треба який нароститиЯ дмт не вживав, але по репортах пік схожий на пік кету
Повідомлення об'єднано автоматично:
Там пік короткий, від 150 мг буде норм. І хтось репорт писав на 200мг, що норм було
От власне.Там пік короткий, від 150 мг буде норм. І хтось репорт писав на 200мг, що норм було
Падають злехкістю мене від 100 друбати начинаєОт власне.
Та і в яму не падають при таких дозуваннях, до 150.
Ти мабуть не так "яму" розумієшПадають злехкістю мене від 100 друбати начинає
А як тоді обьясни пжТи мабуть не так "яму" розумієш
Я від 100 мг не падав останній раз, якраз на грані бувОт власне.
Та і в яму не падають при таких дозуваннях, до 150.
Ну а шо з тобою від 100мг було ти кажеш?А як тоді обьясни пж
Стандарт це 50 60 ти де дозу дивився? А від сотки вже аж думати почті не можешНу а шо з тобою від 100мг було ти кажеш?
Сотка це ж стандарт, ну бля
Та 50-75 це йти гуляти спокійноСтандарт це 50 60 ти де дозу дивився? А від сотки вже аж думати почті не можеш
Ну 50 стандартТа 50-75 це йти гуляти спокійно
Ти де таке бачив ти хоть пробував?)Та 50-75 це йти гуляти спокійно
Я гуляв під 75мг броТи де таке бачив ти хоть пробував?)
Ничо ти мощний а мені ходити міг але погано тіпа таким ватним как чортЯ гуляв під 75мг бро
Правильно нехуй по-взрослому баловаться. Лучше по детскому на дольше хватитСтандарт це 50 60 ти де дозу дивився? А від сотки вже аж думати почті не можеш
Ты просто МоцныйЯ гуляв під 75мг бро
Можливо. Та це було в часи диких та довгих амфо-марафонів, тому мені кет не сподобавсяТы просто Моцный![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.