andrik1488
Гуру
Звертайся!не треба, дякую!
Звертайся!не треба, дякую!
Кристалічна солька HQ?Звертайся!
МegaUltra HD 4K СОЛЬ ПРУЩА КУПИТЬ ОНЛАЙНКристалічна солька HQ?
А попайки присутні?МegaUltra HD 4K СОЛЬ ПРУЩА КУПИТЬ ОНЛАЙН
Потужні. Как и полагается.А попайки присутні?
Не годиться, треба формула без попайкиПотужні. Как и полагается.
Тоді пропаде увесь шарм солі. Має шизити, паяти, тривожити максимальноНе годиться, треба формула без попайки
Щоб був в одній руці ніж, а в іншій пеніс?Тоді пропаде увесь шарм солі. Має шизити, паяти, тривожити максимально![]()
Це стандартний тріп. Бажано щоб у одній руці ніж, у іншій сокира, а до пеніса прив'язана вилкаЩоб був в одній руці ніж, а в іншій пеніс?
Відновили флуділку?
Є розовий кокаїн, майже як KoFiЯкщо виграю, то передаю приз тобі і саме LSD
Було б KoFi в асортименті, то взяв би собі
ДивлюсьДоброго здоров'я, глянь, будь ласка, особисті повідомлення.
розовий кокс не роздають а от кофі можна на кухні захумічіть в па вєнє паставітьЄ розовий кокаїн, майже як KoFi
Потім тромби будутьрозовий кокс не роздають а от кофі можна на кухні захумічіть в па вєнє паставіть
Та пох до свадьби заживет а если уже женат то ето вопросПотім тромби будуть
Мені здається тобі б ще раз спробувати кет, мг 150-200, щоб точно в яму впасти , і під музику відчути себе життям і частинкою життя одночасно, відчути, як життя тече крізь тебеДивлюсь
Друже, я таке кожного разу з лсд, грибами та дмт відчуваюМені здається тобі б ще раз спробувати кет, мг 150-200, щоб точно в яму впасти , і під музику відчути себе життям і частинкою життя одночасно, відчути, як життя тече крізь тебе
Ти як це представляєш він дключиця нахуй і всцицяМені здається тобі б ще раз спробувати кет, мг 150-200, щоб точно в яму впасти , і під музику відчути себе життям і частинкою життя одночасно, відчути, як життя тече крізь тебе
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.