Марвел, знову) Ще один супергерой?)І Крейвен-Мисливець має бути норм)
Так. Із всесвіту SonyМарвел, знову) Ще один супергерой?)
Ну Веном це топ, переглядав попередні не один раз) На пам'ять уже все знаєш, але гуд і по жартах, і по накалу)Так. Із всесвіту Sony
Ну воно видовищно. Подобається на такі фільми в кінотеатр ходити
3-тя частина обіцяє бути потужноюНу Веном це топ, переглядав попередні не один раз) На пам'ять уже все знаєш, але гуд і по жартах, і по накалу)
Хотілось би потужність побачити, бо друга трішка просіла, перша задала планку... Будемо дивитись, обов'язково3-тя частина обіцяє бути потужною
ЗгоденХотілось би потужність побачити, бо друга трішка просіла, перша задала планку... Будемо дивитись, обов'язково
А як до фільмів жанру "Жахи" відносишся?Згоден
2 трохи не виправдала очікувань
Будем дивитись 100%
Ну тут не дуже фанат. Окремі подобаються. В підлітковому віці більше дививсяА як до фільмів жанру "Жахи" відносишся?
Цікаво..) Зрозуміло!)Ну тут не дуже фанат. Окремі подобаються. В підлітковому віці більше дивився
Але такі як «Поворот не туди», «У пагорбів є очі» такі заходять. Типу більше про уродів якихось ніж про якусь містику
Ааа «Вій» це ще радянський фільм. Хоть і містика, а сподобався. В 5 років з татом подивився, півночі прокидався. Бо боявся ту відьму
Екшен, бойовикиЦікаво..) Зрозуміло!)
Бо я фанат жахів/триллерів, все що можливо передивився.
А що тобі більш довподоби?
Ой, взагалі типу меломан, мені може зайти будь що неочікувано. Але найбільше реп, трохи менше рок.Екшен, бойовики
По музиці є вподобання?
Аналогічно)Ой, взагалі типу меломан, мені може зайти будь що неочікувано. Але найбільше реп, трохи менше рок.
Про меломана, щоб ти розумів, десь рік назад Marlo.S їхній сапп проводив розіграш, загадка була, він дав пісню - а треба було вгадати якусь цитати пов'язану около тієї пісні.Аналогічно)
Ну стиль змінюється.. З одного боку надоїдає слухати те, що перло рік назад, з іншої нового мало толковогоА мені останнім часом реп щось не заходить
Я останнім часом мало слухаю музику.Ну стиль змінюється.. З одного боку надоїдає слухати те, що перло рік назад, з іншої нового мало толкового
А я не можу без музики. Я стільки часу налаштовував свої еквалайзери, я шалено кайфую від цього.Я останнім часом мало слухаю музику.
В мене такий період в житті коли треба більше тиші.А я не можу без музики. Я стільки часу налаштовував свої еквалайзери, я шалено кайфую від цього.
Останній тиждень розриваюсь під Kordhell & Scarlxrd - I'm The Devil
А ти якщо "бистрі", або меф наприклад юзаєш, то зазвичай працюєш/відпочиваєш? Навіть тоді музики не хочеться наприклад?В мене такий період в житті коли треба більше тиші.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.