Флудилка с призами 🇺🇦 Участвует Вся Украина 🇺🇦

Так. Із всесвіту Sony

Ну воно видовищно. Подобається на такі фільми в кінотеатр ходити
Ну Веном це топ, переглядав попередні не один раз) На пам'ять уже все знаєш, але гуд і по жартах, і по накалу)

А як до фільмів жанру "Жахи" відносишся?
Ну тут не дуже фанат. Окремі подобаються. В підлітковому віці більше дивився

Але такі як «Поворот не туди», «У пагорбів є очі» такі заходять. Типу більше про уродів якихось ніж про якусь містику

Ааа «Вій» це ще радянський фільм. Хоть і містика, а сподобався. В 5 років з татом подивився, півночі прокидався. Бо боявся ту відьму

Ну тут не дуже фанат. Окремі подобаються. В підлітковому віці більше дивився

Але такі як «Поворот не туди», «У пагорбів є очі» такі заходять. Типу більше про уродів якихось ніж про якусь містику

Ааа «Вій» це ще радянський фільм. Хоть і містика, а сподобався. В 5 років з татом подивився, півночі прокидався. Бо боявся ту відьму
Цікаво..) Зрозуміло!)
Бо я фанат жахів/триллерів, все що можливо передивився.
А що тобі більш довподоби?

Про меломана, щоб ти розумів, десь рік назад Marlo.S їхній сапп проводив розіграш, загадка була, він дав пісню - а треба було вгадати якусь цитати пов'язану около тієї пісні.
Пісня : Botanic Project - Едкий дым
Аххахаха
Досі слухаю, от приперла вона мене і все))

А мені останнім часом реп щось не заходить

Я останнім часом мало слухаю музику.
А я не можу без музики. Я стільки часу налаштовував свої еквалайзери, я шалено кайфую від цього.
Останній тиждень розриваюсь під Kordhell & Scarlxrd - I'm The Devil

А я не можу без музики. Я стільки часу налаштовував свої еквалайзери, я шалено кайфую від цього.
Останній тиждень розриваюсь під Kordhell & Scarlxrd - I'm The Devil
В мене такий період в житті коли треба більше тиші.

В мене такий період в житті коли треба більше тиші.
А ти якщо "бистрі", або меф наприклад юзаєш, то зазвичай працюєш/відпочиваєш? Навіть тоді музики не хочеться наприклад?

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу