Я не знаю яркого року, Бред Піт в главній ролі.Це ж класика фільму, у свому роді)
Швидкісний потяг це ж щось майже з нового, чи то 2022 вроді, бойовик?
Я не знаю яркого року, Бред Піт в главній ролі.Це ж класика фільму, у свому роді)
Швидкісний потяг це ж щось майже з нового, чи то 2022 вроді, бойовик?
Значить він, ну я погано пам'ятаю його, рідко дивлюсь таке)Я не знаю яркого року, Бред Піт в главній ролі.
Чесно то пів фільму провтикав.Значить він, ну я погано пам'ятаю його, рідко дивлюсь таке)
"Дуже" цікавий, получаєтьсяЧесно то пів фільму провтикав.
Знову меф? Чи щось друге?"Дуже" цікавий, получається
Завтра нарешті трішки і я "розженусь"![]()
Меф, або цілком можливо передумаю, і буде Дмет, уже завтра вирішу. Але більше хочеться мефу.Знову меф? Чи щось друге?
На добраніч!Пора мабуть спати, тому, добраніч, і спокійної ночі!
ВзаимноЯк би воно похмуро не було за вікном - всім бадьорого та доброго ранку![]()
Доброго ранку!Як би воно похмуро не було за вікном - всім бадьорого та доброго ранку![]()
Доброго ранку!
Потужної днини![]()
Я хотела ночью писать репорт на ЛСД, очень, в памяти всё переворошила, вдохновение, и пидорашка комаров пустила, у нас тут бабах бахвбх , я очень ждала утраЯкі у тебе плани на день?![]()
Ого.. Ніч дійсно ця була досить не спокійною..Я хотела ночью писать репорт на ЛСД, очень, в памяти всё переворошила, вдохновение, и пидорашка комаров пустила, у нас тут бабах бахвбх , я очень ждала утра
А у тебя?
Склеїться як має бути обовʼязковоОго.. Ніч дійсно ця була досить не спокійною..
А я поки валяюсь від 7 ранку, чекаю деяких звітів... А потім.. А потім я сюди з фото залечу, якщо все склеїться як має бути)
Період "предвкушения" досить важкий, очікуючи, по трішки уже потряхує..Склеїться як має бути обовʼязково
Сьогодні буде ще один переможний прокрутПеріод "предвкушения" досить важкий, очікуючи, по трішки уже потряхує..Скоро буде добре)
А после меня, уже был? Когда я выиграла имею ввидуСьогодні буде ще один переможний прокрут
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.