Я безробітний,А ти якщо "бистрі", або меф наприклад юзаєш, то зазвичай працюєш/відпочиваєш? Навіть тоді музики не хочеться наприклад?
коли відпочиваю то слухаю., якщо вже ніч то блутуз навушники вдягаю.
Я безробітний,А ти якщо "бистрі", або меф наприклад юзаєш, то зазвичай працюєш/відпочиваєш? Навіть тоді музики не хочеться наприклад?
Я зрозумівЯ безробітний,
коли відпочиваю то слухаю., якщо вже ніч то блутуз навушники вдягаю.
Дивився другий тайм. Як і очікувалося - програв Верес.Я зрозумів
Не дивився футбол?
Так так) Полісся камкебнуло)Дивився другий тайм. Як і очікувалося - програв Верес.
Пізно Верес почав робити заміни, кінцівку грали добре. Але головне результат , а результат як завжди в останній час - поганий.Так так) Полісся камкебнуло)
По коментарях читаю як у людей бомбить пердак, ніби то суддю купилиТи що думаєш? По грі
Верес щось взагалі слабенький останній рік..Пізно Верес почав робити заміни, кінцівку грали добре. Але головне результат , а результат як завжди в останній час - поганий.
В прошлому сезоні Усик був офіційно гравцем Полісся.Полісся поки перше, цікаво що далі буде
Повідомлення об'єднано автоматично:
Верес щось взагалі слабенький останній рік..
А зараз на Міністра спорту хоче))В прошлому сезоні Усик був офіційно гравцем Полісся.
Ого не чув ще такого.А зараз на Міністра спорту хоче))
Напиши у гуглі "усик міністр спорту", відразу виб'є новини, 2дні назад)Ого не чув ще такого.
Гляну , цікаво стало.Напиши у гуглі "усик міністр спорту", відразу виб'є новини, 2дні назад)
Він давав якесь інтерв'ю недавно, і там заявив так впевнено "я хочу і я буду міністром".Гляну , цікаво стало.
Залітай, на огоньок, при можливості!)Шото вырубает, Всем споки![]()
![]()
А ти хочеш сьогодні добити ))Залітай, на огоньок, при можливості!)
Добраніч![]()
Ну, зранку мало хто буде, тому було б непогано)А ти хочеш сьогодні добити ))
Не знаю що це за фільм.Ну, зранку мало хто буде, тому було б непогано)
Я тільки почав 3 частину Бед Бойс дивитись. На нову, четверту заради котрої почав всю франшизу дивитись мене мабуть не хватить)))
"Плохие парни", Вілл Сміт)Не знаю що це за фільм.
Зараз дивлюся по Новому каналу- Швидкісний потяг.
Торможу вже під вечір."Плохие парни", Вілл Сміт)
Це ж класика фільму, у свому роді)Торможу вже під вечір.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.