Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Та у мене діло не в "неприємно")
Я все життя з дитинства боявся, з пальця кров дати - це було щось страшне. Весь клас йшов здавав, поперед мене, а я ледь не останнім..)
Потім пів дня нив
А як з вени давав, то взагалі піздєц))
А я придумав як провести час до кінця дня.
Вмикаю "Погані хлопці" з першої частини, і аж до тієї що вийшла в цьому році.
Неділя як не як, планів ноль. Весь двіж завтра)
А я придумав як провести час до кінця дня.
Вмикаю "Погані хлопці" з першої частини, і аж до тієї що вийшла в цьому році.
Неділя як не як, планів ноль. Весь двіж завтра)
хреновые шишки значит либо сорт не подходящий. Я вот покурила Glookies с косяка, а он как мет, только шишка))))) и влюбилась в этот сорт. У меня примерно 10 сортов есть фаворитов, а остальное мне тоже не нравится
я вообще с прародителями выросла, с родителями только 2 дня в неделю виделась и в их отпуск лет до 15, потом только с ними жить начала, потому что родителям без меня всегда было заебись) Семья это муж и жена потому что)
Поэтому мы с мужем не хотим детей)
хреновые шишки значит либо сорт не подходящий. Я вот покурила Glookies с косяка, а он как мет, только шишка))))) и влюбилась в этот сорт. У меня примерно 10 сортов есть фаворитов, а остальное мне тоже не нравится
я вообще с прародителями выросла, с родителями только 2 дня в неделю виделась и в их отпуск лет до 15, потом только с ними жить начала, потому что родителям без меня всегда было заебись) Семья это муж и жена потому что)
Поэтому мы с мужем не хотим детей)
В какой-то мере и правильно. На 50%. Но мы очень хотели ребёнка. И жена единственный человек от которого хотел детей. Хоть и отношений и интриг было достаточно.
Ксьондз-сектант благословляє вас на щастя
Я тільки другу частину почав дивитись, до четвертої, нової, іще далекоНа вулиці холодрига, тому не затримуюсь на перекури)
А у вас на півночі сьогодні більш менш погода, це у нас +18, зюзя)