NoNameKiller
Конфуций
Согласен ) а лучше когда и то и то)І у мене так же... Коли є спіди - навіщо ця трава?) оце заліпати..) Краще "побігати"
Согласен ) а лучше когда и то и то)І у мене так же... Коли є спіди - навіщо ця трава?) оце заліпати..) Краще "побігати"
Та ну, навіщо? Я хіба міг покурити уже в кінці сесії, коли вирішую стопатись з бистрим, і типу пора поспати.Согласен ) а лучше когда и то и то)
Аж так відбило бажання????Я й так не фанат тгк був
Після того вже ніколи не стану пробувати)
Та його особливо й не було. Я до того курив два рази - не сподобалось.Аж так відбило бажання????
Ну всьо.Та його особливо й не було. Я до того курив два рази - не сподобалось.
Кожній нормальній людині укол не приємнийНу всьо.
Нафіг натуру!
Будемо солі курити, колотись!
Особливо я, який уколів блять не переношу
Та у мене діло не в "неприємно")Кожній нормальній людині укол не приємний
Мені з ПАВ лише ДМТ дружина колола пару раз. Бо фрібейсу не було, а в той час дуже хотілось спробувати. В/М звичайно. В булку.
Це "укол долі", чи шо. Шизо-укол.Он деяким людям і колотись не треба щоб «ісполнять»
Так довго паяє хлопцяЦе "укол долі", чи шо. Шизо-укол.
Колись попустить.Так довго паяє хлопця
Сильное заявление. Проверять его мы конечно же не будемКолись попустить.
Можливо
А я придумав як провести час до кінця дня.Сильное заявление. Проверять его мы конечно же не будем
А ми в гості до батьків приїхали, віддали малюка батькам і йдем гуляти на природу)А я придумав як провести час до кінця дня.
Вмикаю "Погані хлопці" з першої частини, і аж до тієї що вийшла в цьому році.
Неділя як не як, планів ноль. Весь двіж завтра)
Все продуманоА ми в гості до батьків приїхали, віддали малюка батькам і йдем гуляти на природу)
хреновые шишки значит либо сорт не подходящий. Я вот покурила Glookies с косяка, а он как мет, только шишка))))) и влюбилась в этот сорт. У меня примерно 10 сортов есть фаворитов, а остальное мне тоже не нравитсяТа його особливо й не було. Я до того курив два рази - не сподобалось.
я вообще с прародителями выросла, с родителями только 2 дня в неделю виделась и в их отпуск лет до 15, потом только с ними жить начала, потому что родителям без меня всегда было заебись) Семья это муж и жена потому что)А ми в гості до батьків приїхали, віддали малюка батькам і йдем гуляти на природу)
Знаю що зараз багато "гібридів", але можливо ти до чогось більше схиляєшся? Сатива чи індика?хреновые шишки значит либо сорт не подходящий. Я вот покурила Glookies с косяка, а он как мет, только шишка))))) и влюбилась в этот сорт. У меня примерно 10 сортов есть фаворитов, а остальное мне тоже не нравится
Дякую і дружина дякуєВсе продумано
Нормально, впевнений вам трішечки хочеться насамоті побути)
Бажаю гарно провести час! Я поки лівну звідси трішки
В какой-то мере и правильно. На 50%. Но мы очень хотели ребёнка. И жена единственный человек от которого хотел детей. Хоть и отношений и интриг было достаточно.я вообще с прародителями выросла, с родителями только 2 дня в неделю виделась и в их отпуск лет до 15, потом только с ними жить начала, потому что родителям без меня всегда было заебись) Семья это муж и жена потому что)
Поэтому мы с мужем не хотим детей)
Дякую і дружина дякує
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.