andrik1488
Гуру
меня с 30-50мг хорошая трава убивает, у меня общий стаж курения полтора года, и я могу неделю не курить. Обычно пару раз в неделю и 1 раз без догонов
Я не знав) Думав у тебе стаж з "Марією" більший)
меня с 30-50мг хорошая трава убивает, у меня общий стаж курения полтора года, и я могу неделю не курить. Обычно пару раз в неделю и 1 раз без догонов
До речі, у мене так само. Я мега слабенький проти трави)меня с 30-50мг хорошая трава убивает
Я у грудні шоколад з тгк з’їв. Казали половину плитки. Я вжив третину. Через 20 хвилин стало смішно. Через 40 хвилин зловив блідого. Лежав в овочеподібному стані. Кажу дружині: а почитай чи можу коні двинути від Марії Іванівни?
Знаю тільки що сьогодні "День РХБЗ ЗСУ"Сьогодні якесь свято?
Ну нічого собіЩось по консистенції може не те було???Я у грудні шоколад з тгк з’їв. Казали половину плитки. Я вжив третину. Через 20 хвилин стало смішно. Через 40 хвилин зловив блідого. Лежав в овочеподібному стані. Кажу дружині: а почитай чи можу коні двинути від Марії Іванівни?
Я не знаю що таке РХБЗ ?Знаю тільки що сьогодні "День РХБЗ ЗСУ"
Ну нічого собіЩось по консистенції може не те було???
Війська радіаційного, хімічного та біологічного захистуЯ не знаю що таке РХБЗ ?
Я писав продавцеві. Відповідь була що у всіх завжди все норм.Ну нічого собіЩось по консистенції може не те було???
Ну це щось херня прям.. Брак якийсь, або наче підстава, щоб людей похуйовило...Я писав продавцеві. Відповідь була що у всіх завжди все норм.
Так у мене ще півтори доби зір в темноті розмитий був
Потім я дав 1/6 шоколадки другові. Йому було гірше ніж мені. Рвав дуже. І думав що я над ним експерименти ставлю.
Хімію по - любому якусь добавили. Зір так довго від натури не пливе.Я писав продавцеві. Відповідь була що у всіх завжди все норм.
Так у мене ще півтори доби зір в темноті розмитий був
Потім я дав 1/6 шоколадки другові. Йому було гірше ніж мені. Рвав дуже. І думав що я над ним експерименти ставлю.
Магаз Марко Поло на легалайзеріНу це щось херня прям.. Брак якийсь, або наче підстава, щоб людей похуйовило...
ЖестьХімію по - любому якусь добавили. Зір так довго від натури не пливе.
Я такої ж думки.Хімію по - любому якусь добавили. Зір так довго від натури не пливе
От бачиш, порівняв - і ще вилазать мінуси по якості, ну я би після такого "досвіду" з шоколадом... Хзхз.. Сумніваюсь що "У ВСІХ ВСЕ ГУД", "ніхто не жаліється"Магаз Марко Поло на легалайзері
Марки LSD брав там зазвичай - якість не погана. Але в Лорда краще.
Та даЯ такої ж думки.
От бачиш, порівняв - і ще вилазать мінуси по якості, ну я би після такого "досвіду" з шоколадом... Хзхз.. Сумніваюсь що "У ВСІХ ВСЕ ГУД", "ніхто не жаліється"
Ну да блять. Прикинь чєлік зїв би половину отакого як ти шоколаду, і як він би блять написав "шо все хуйово"? З того світу????
Ну бачиш, все рівно досвід є досвід, але ну його в баню, щоб ще ледь не відїхати від шоколоду з тгк.. Хто б міг подумати..Та да
Ще тоді подумав, що я добре тримався
Ну я відгуку не писав про них. Лише в лс ото запитав. На той час я нічого не писав на подібних форумах. Я взагалі й на секту потрапив, через ДМТ, написав один репорт і пішли проби/банери. Відповідно і тріпувати трохи частіше став. А так в мене була якась одна речовина в місяць.
ну я с ней знакома была, но я системно на спидах висела, а спиды с травой не сочетаются, одно другое перебивает и не даёт раскрыться. Потому начала курить, когда слезла со спидов
Я й так не фанат тгк бувСвіжозпечена картполя та м'яско
Ловлю приход капєц
Ну бачиш, все рівно досвід є досвід, але ну його в баню, щоб ще ледь не відїхати від шоколоду з тгк.. Хто б міг подумати..
я ела с тгк дистиллятом шоколад, мне наоборот очень он по душе, но толерантность к шишкам потом недели 2 держится, как и после вакса. Вообще, тгк по желудку это толик сходу на дней 10 от разового приёма. Но по желудку тгк психоделик отличныйСвіжозпечена картполя та м'яско
Ловлю приход капєц
Ну бачиш, все рівно досвід є досвід, але ну його в баню, щоб ще ледь не відїхати від шоколоду з тгк.. Хто б міг подумати..
Мне уж лучше спидыну я с ней знакома была, но я системно на спидах висела, а спиды с травой не сочетаются, одно другое перебивает и не даёт раскрыться. Потому начала курить, когда слезла со спидов
я на фениках с 1 сентября 2006 года висела до апреля 2023, спиды сговнились и потому я решила с ними завязатьМне уж лучше спиды
І у мене так же... Коли є спіди - навіщо ця трава?) оце заліпати..) Краще "побігати"ну я с ней знакома была, но я системно на спидах висела, а спиды с травой не сочетаются, одно другое перебивает и не даёт раскрыться. Потому начала курить, когда слезла со спидов
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.