Флудилка с призами 🇺🇦 Участвует Вся Украина 🇺🇦

меня с 30-50мг хорошая трава убивает, у меня общий стаж курения полтора года, и я могу неделю не курить. Обычно пару раз в неделю и 1 раз без догонов
😱😱😱
Я не знав) Думав у тебе стаж з "Марією" більший)

Сьогодні якесь свято?

😱😱😱
Я у грудні шоколад з тгк з’їв. Казали половину плитки. Я вжив третину. Через 20 хвилин стало смішно. Через 40 хвилин зловив блідого. Лежав в овочеподібному стані. Кажу дружині: а почитай чи можу коні двинути від Марії Іванівни?:sick:

Сьогодні якесь свято?
Знаю тільки що сьогодні "День РХБЗ ЗСУ"
Я у грудні шоколад з тгк з’їв. Казали половину плитки. Я вжив третину. Через 20 хвилин стало смішно. Через 40 хвилин зловив блідого. Лежав в овочеподібному стані. Кажу дружині: а почитай чи можу коні двинути від Марії Іванівни?:sick:
Ну нічого собі😱Щось по консистенції може не те було???

Ну нічого собі😱Щось по консистенції може не те було???
Я писав продавцеві. Відповідь була що у всіх завжди все норм.

Так у мене ще півтори доби зір в темноті розмитий був

Потім я дав 1/6 шоколадки другові. Йому було гірше ніж мені. Рвав дуже. І думав що я над ним експерименти ставлю.

Потім я дав 1/6 шоколадки другові. Йому було гірше ніж мені. Рвав дуже. І думав що я над ним експерименти ставлю.
Ну це щось херня прям.. Брак якийсь, або наче підстава, щоб людей похуйовило...

Хімію по - любому якусь добавили. Зір так довго від натури не пливе.

Ну це щось херня прям.. Брак якийсь, або наче підстава, щоб людей похуйовило...
Магаз Марко Поло на легалайзері

Марки LSD брав там зазвичай - якість не погана. Але в Лорда краще.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Хімію по - любому якусь добавили. Зір так довго від натури не пливе.
Жесть
Про магаз відгуки гарні.
Але після того як я їх лсд зрівняв з іншими, то розумію що якість далека до ідеалу

Хімію по - любому якусь добавили. Зір так довго від натури не пливе
Я такої ж думки.

Магаз Марко Поло на легалайзері

Марки LSD брав там зазвичай - якість не погана. Але в Лорда краще.
От бачиш, порівняв - і ще вилазать мінуси по якості, ну я би після такого "досвіду" з шоколадом... Хзхз.. Сумніваюсь що "У ВСІХ ВСЕ ГУД", "ніхто не жаліється"
Ну да блять. Прикинь чєлік зїв би половину отакого як ти шоколаду, і як він би блять написав "шо все хуйово"? З того світу????

Я такої ж думки.

От бачиш, порівняв - і ще вилазать мінуси по якості, ну я би після такого "досвіду" з шоколадом... Хзхз.. Сумніваюсь що "У ВСІХ ВСЕ ГУД", "ніхто не жаліється"
Ну да блять. Прикинь чєлік зїв би половину отакого як ти шоколаду, і як він би блять написав "шо все хуйово"? З того світу????
Та да
Ще тоді подумав, що я добре тримався

Ну я відгуку не писав про них. Лише в лс ото запитав. На той час я нічого не писав на подібних форумах. Я взагалі й на секту потрапив, через ДМТ, написав один репорт і пішли проби/банери. Відповідно і тріпувати трохи частіше став. А так в мене була якась одна речовина в місяць.

Свіжозпечена картполя та м'яско😍
Ловлю приход капєц😁
Та да
Ще тоді подумав, що я добре тримався

Ну я відгуку не писав про них. Лише в лс ото запитав. На той час я нічого не писав на подібних форумах. Я взагалі й на секту потрапив, через ДМТ, написав один репорт і пішли проби/банери. Відповідно і тріпувати трохи частіше став. А так в мене була якась одна речовина в місяць.
Ну бачиш, все рівно досвід є досвід, але ну його в баню, щоб ще ледь не відїхати від шоколоду з тгк.. Хто б міг подумати..

😱😱😱
ну я с ней знакома была, но я системно на спидах висела, а спиды с травой не сочетаются, одно другое перебивает и не даёт раскрыться. Потому начала курить, когда слезла со спидов

Ловлю приход капєц😁

Ну бачиш, все рівно досвід є досвід, але ну його в баню, щоб ще ледь не відїхати від шоколоду з тгк.. Хто б міг подумати..
Я й так не фанат тгк був
Після того вже ніколи не стану пробувати)

Ловлю приход капєц😁

я ела с тгк дистиллятом шоколад, мне наоборот очень он по душе, но толерантность к шишкам потом недели 2 держится, как и после вакса. Вообще, тгк по желудку это толик сходу на дней 10 от разового приёма. Но по желудку тгк психоделик отличный

ну я с ней знакома была, но я системно на спидах висела, а спиды с травой не сочетаются, одно другое перебивает и не даёт раскрыться. Потому начала курить, когда слезла со спидов
Мне уж лучше спиды 🤣

І у мене так же... Коли є спіди - навіщо ця трава?) оце заліпати..) Краще "побігати" 😁

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу