andrik1488
Гуру
Маю хороше передчуття
Хммм
Що б це могло означати?![]()
Ахаххаха, ось так булоЯкщо чесно, думаю я пососу, а рандом видасть Бонду або тобі. Скріньте.

Маю хороше передчуття
Хммм
Що б це могло означати?![]()
Ахаххаха, ось так булоЯкщо чесно, думаю я пососу, а рандом видасть Бонду або тобі. Скріньте.
Я понял, спецом так сделал! Сглазил!Я помилився в прорахунках.
Писав що я "пососу", а випаде на тебе або SiriusWhite
Напевно самобічєваніє спрацювало![]()
Спасибо большое)
Іноді шаманство працює, іноді ні)Я понял, спецом так сделал! Сглазил!
![]()
Я не спешу выиграть, у меня есть время ещё дней 10.Іноді шаманство працює, іноді ні)
Чому саме 10?Я не спешу выиграть, у меня есть время ещё дней 10.
У меня в 20х числах ДР.Чому саме 10?
Оу, ну тоді зрозуміло)У меня в 20х числах ДР.
Неверное мефа.Оу, ну тоді зрозуміло)
А чого тобі не вистачає зі стафу?)
Потужний вибір. Я цього разу обрав мефНеверное мефа.
У меня был крапалик на разок как для меня ну на 1.5 раза и не туда и не сюда. Отдал вчера вечером знакомому.Потужний вибір. Я цього разу обрав меф
Ну на разок нікуди не годиться..) Хіба от є той, хто потяне ту одну трассу)У меня был крапалик на разок как для меня ну на 1.5 раза и не туда и не сюда. Отдал вчера вечером знакомому.
Теперь нужно выиграть.
Я з двухсот стартую.Ну на разок нікуди не годиться..) Хіба от є той, хто потяне ту одну трассу)
Це ж меф, ну хоча б 0.5 ще куди не йшло
До речі.. Останні рази, я стартую з двох середніх.. Особливо тиждень назад, я не мав ваги бо за містом був, висипав здавалось не багато, малюю траси, а вийшло дві прям жииирних. Наче мг 250 здалось.. Цього разу я буду розсудливішеЯ з двухсот стартую.
С весами проще и надёжней. Не только меф, а и другие ПАВ.До речі.. Останні рази, я стартую з двох середніх.. Особливо тиждень назад, я не мав ваги бо за містом був, висипав здавалось не багато, малюю траси, а вийшло дві прям жииирних. Наче мг 250 здалось.. Цього разу я буду розсудливіше
1000%С весами проще и надёжней. Не только меф, а и другие ПАВ.
Ну дивись, якщо банкет на 10 = з 1 особи = ±1700-1800грнИнтересно, сколько денег нужно сейчас в ресторан ( не дорогой) на человек 10 ??? Я уже давно не заказывал , даже примерно не знаю.
Поняв, ну я так і розумію , що не менше штуки на людину зараз - це бар нормальний. А ресторан завжди трішки дорожчий.Ну дивись, якщо банкет на 10 = з 1 особи = ±1700-1800грн
Ну я думаю це я трішки перевищив, є дешевші ресторани
Саме так, ну я так написав ціну Київську скоріше. До півтори має бути навіть гуд.Поняв, ну я так і розумію , що не менше штуки на людину зараз - це бар нормальний. А ресторан завжди трішки дорожчий.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.