qwecursedead
Гуру
Ага то я ше буду вам помагати і замовлятиму на іншу нп і чи можна від візи на укр пошт?)
Ага то я ше буду вам помагати і замовлятиму на іншу нп і чи можна від візи на укр пошт?)
УП наче можнаАга то я ше буду вам помагати і замовлятиму на іншу нп і чи можна від візи на укр пошт?)
Так і шо, забрали все у тебе, а якісь санкції проти тебе??Ага то я ше буду вам помагати і замовлятиму на іншу нп і чи можна від візи на укр пошт?)
уп це укр пошта?УП наче можна
Так, вонауп це укр пошта?
Та нє тіко забрали напиздів шо другу забираю а санкцій немаТак і шо, забрали все у тебе, а якісь санкції проти тебе??
Ааа хух буду на неїТак, вона
Ну це шось піздєц лайтово, насправді. Враховуючи шо мікс речовинТа нє тіко забрали напиздів шо другу забираю а санкцій нема
Ну да але + там маленькі вєсаНу це шось піздєц лайтово, насправді. Враховуючи шо мікс речовин
На рахунок укрпошти хз, можливо хтось підкажеНу да але + там маленькі вєса
Повідомлення об'єднано автоматично:
І чи можна давати ліві дані укр почти?
Ех але я в строї)На рахунок укрпошти хз, можливо хтось підкаже
Це вже гуд)Ех але я в строї)
Тебе на київщину занесло?)Тиб знав який вишгород красивий я туди на роботу їздив
Да з батьою зара на сезоні в баті тута афтарітєт))Це вже гуд)
Я на днях тут позначав тебе, казав що був би ти, добивали би тут на ізі все)
Тебе на київщину занесло?)
Получається, тобі все прийшло в проміжку певного часу, і ти пішов забирати все за 1 раз - і попадос?Баля знов прийдеця флудити раді 2сб кета та лсд((
Нє тіпа забирав тіко 1 а вони провірили ше інше ((Получається, тобі все прийшло в проміжку певного часу, і ти пішов забирати все за 1 раз - і попадос?
Ну нічо, будеш тепер обачнішим, а решта то діло наживне
Але зробили, це ж пси.Нє тіпа забирав тіко 1 а вони провірили ше інше ((
Вони упше не мають права тако робити блт (
Та не вскривали ніхуя сказали не відкриватиАле зробили, це ж пси.
А вони ж при тобі вскривали все?
Стелси хуйові були?
Дивно пздц..Та не вскривали ніхуя сказали не відкривати
Та я отомже чо вони впще делали то ваще менти віть у них ніхуа ментовскаво небиоаДивно пздц..
А що за магаз?Я тіпа написав йому про платний репорт захожу забираю а там стояла звичайна машина тіпа даже не тонована і кажуть вас затримано думаю ну нах суперечитись напизжу і напиздів і все але ксана 2сб і кет нема ((
Та вроді норм а вроді нє ну нах ту нп луч вше через укр пош там хоть не примуть
Кстаті да, це часом не медлаб чи як його там?А що за магаз?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.