Треба з понеділка поїхати попитати, є в мене 2-3 на прикметі.Саме так, ну я так написав ціну Київську скоріше. До півтори має бути навіть гуд.
Треба з понеділка поїхати попитати, є в мене 2-3 на прикметі.Саме так, ну я так написав ціну Київську скоріше. До півтори має бути навіть гуд.
Да пятница развратница!!! Щас наверное пойду бухать, зовут друзья на пиво))П'ятниця - розвратніца. Куди всі развратніки подівались?
qwecursed Ярік, в тебе там все впорядку?)
Ох, а я вже мабуть місяць алкоголю не вживавДа пятница развратница!!! Щас наверное пойду бухать, зовут друзья на пиво))
Свастіка - нєтіпічная
вот я целый день занята была и до сих пор не освободиласьІ зараз так буває, іноді цілий день прям ніхто не залітає) Але щоб довгий час тишина була - наче ні.
Да я и пить особо не хочу, просто давно не виделись, одного на днях только комиссовали. Иду так за компанию, попиздеть о том о сем.Ох, а я вже мабуть місяць алкоголю не вживавНу, гарного вечора, що ще сказати)
Спасибо!Ох, а я вже мабуть місяць алкоголю не вживавНу, гарного вечора, що ще сказати)
Чимсь серйозним зайнята?вот я целый день занята была и до сих пор не освободилась
А кто это ?)
Ну вона ж його позначила з цим фото)А кто это ?)
да не особо, семейные дела, одно из которых - выгул собачки.Чимсь серйозним зайнята?
А я зварив ввечері супчик, сьогодні вдома увесь день, завтра з 7 ранку буде багато роботи..да не особо, семейные дела, одно из которых - выгул собачки.
НавзаимВсім надобраніч, та спокійної ночі!
Доброй ночи, броВсем доброй еочи
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.