andrik1488
Гуру
Однозначно!)Не ну тут не обійтися без цього)
Ладно, газую трішки покимарю ще, бо я вже на фоні ютабчик увімкнув, ніби уже і не спатиму

Однозначно!)Не ну тут не обійтися без цього)
Давай і за мене теж трішкиОднозначно!)
Ладно, газую трішки покимарю ще, бо я вже на фоні ютабчик увімкнув, ніби уже і не спатиму![]()
Привіт, привіт, бро
Я частенько раніше-давніше, коли зависав ночами - так писав близьким надіючись, що це працює.. Років 8 назад..Давай і за мене теж трішки![]()
Сорі шо чисто якийсь мєнтовський мув вийшов, ахахах)))Привіт, привіт, бро![]()
ЗрозумівЯ частенько раніше-давніше, коли зависав ночами - так писав близьким надіючись, що це працює.. Років 8 назад..
Сорі шо чисто якийсь мєнтовський мув вийшов, ахахах)))
Чого спробуй може ще кімарнеш )Я вже ранковими тостами закинувся, получається Хер Сон.
Та спробую полюбому, сьогодні день на чілі благо..Чого спробуй може ще кімарнеш )
Це вірноТа спробую полюбому, сьогодні день на чілі благо..
Ну це вже буде а коли)))Думаю поки я покимарю, прийде daddydwarf і буде вдалий прокрут![]()
и то,и другое - пиздецІ ще хз що гірше.
Один величезний далбайоб.
Чи навколо далбайоби.
я тоже пока посплю)))Думаю поки я покимарю, прийде daddydwarf і буде вдалий прокрут![]()
Ну після 10 ±Ну це вже буде а коли)))
Однозначно!и то,и другое - пиздец
Повідомлення об'єднано автоматично:
я тоже пока посплю)))
но всем доброе утро
Зрозуміло)Ну після 10 ±
Однозначно!
Привіт![]()
А шо остаётся делать))Хороший, вижу, темп: по 500 сообщений за сутки флудить)
Але за сутки десь 300 набили, що теж не мало)Хороший, вижу, темп: по 500 сообщений за сутки флудить)
раньше неделями 500 с трудом писалось, а тут явный прогрессАле за сутки десь 300 набили, що теж не мало)
Та дараньше неделями 500 с трудом писалось, а тут явный прогресс
І зараз так буває, іноді цілий день прям ніхто не залітає) Але щоб довгий час тишина була - наче ні.раньше неделями 500 с трудом писалось, а тут явный прогресс
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.