NoNameKiller
Конфуций
Да воно ж день на день не приходитьсяІ зараз так буває, іноді цілий день прям ніхто не залітає) Але щоб довгий час тишина була - наче ні.
Да воно ж день на день не приходитьсяІ зараз так буває, іноді цілий день прям ніхто не залітає) Але щоб довгий час тишина була - наче ні.
Та да, люди своїм зайняті, я особисто вбиваю час тут, з сектантами поспілкуватись в кайфДа воно ж день на день не приходиться
Ну да кожен по своєму смаку)Та да, люди своїм зайняті, я особисто вбиваю час тут, з сектантами поспілкуватись в кайф
І взагалі Jedem das seine, кожному своє!)Ну да кожен по своєму смаку)
І своє не кожному)І взагалі Jedem das seine, кожному своє!)
І чуже не своє))І своє не кожному)
ХммЕбать я вернувся мене прийняли через ксанакс від одного продавця((
Воу воу воу, пропажа, як так трапилось?Ебать я вернувся мене прийняли через ксанакс від одного продавця((
Та не хммм а пізда(
І як все обійшлось??Та не хммм а пізда(
Та я представляюТа не хммм а пізда(
Я тіпа написав йому про платний репорт захожу забираю а там стояла звичайна машина тіпа даже не тонована і кажуть вас затримано думаю ну нах суперечитись напизжу і напиздів і все але ксана 2сб і кет нема ((Воу воу воу, пропажа, як так трапилось?
Та вроді норм а вроді нє ну нах ту нп луч вше через укр пош там хоть не примутьІ як все обійшлось??
Ти забирав одну посилку?Я тіпа написав йому про платний репорт захожу забираю а там стояла звичайна машина тіпа даже не тонована і кажуть вас затримано думаю ну нах суперечитись напизжу і напиздів і все але ксана 2сб і кет нема ((
Повідомлення об'єднано автоматично:
Та вроді норм а вроді нє ну нах ту нп луч вше через укр пош там хоть не примуть
Ахуеть ((Я тіпа написав йому про платний репорт захожу забираю а там стояла звичайна машина тіпа даже не тонована і кажуть вас затримано думаю ну нах суперечитись напизжу і напиздів і все але ксана 2сб і кет нема ((
Повідомлення об'єднано автоматично:
Та вроді норм а вроді нє ну нах ту нп луч вше через укр пош там хоть не примуть
Та да, піздєц..Ахуеть ((
Нє але вони ше пара провірили підарасиТи забирав одну посилку?
Хуйово.. Враховуючи звідки ти, то мабуть було уже палево, або багато забирав на себе одногоНє але вони ше пара провірили підараси
Ну може бутиХуйово.. Враховуючи звідки ти, то мабуть було уже палево, або багато забирав на себе одного
Був один наче. Abstract🎨girl перемогла востаннє.А так хто вигравав були які прокрути?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.