~>*Tome*^~
Посвященный
я вскрою вены с радости когда мы выиграем)Так тут метадон не дають за перемогу бро)) Не вскрывайся задарма![]()
я вскрою вены с радости когда мы выиграем)Так тут метадон не дають за перемогу бро)) Не вскрывайся задарма![]()
Ти і я?)я вскрою вены с радости когда мы выиграем)
Я незнаю, цей братуха трохи заганявся мені здається строчити повсюду)Ви про що?
Ну всё равно возвращаемся к тому что лучше бери у ДС-а)Ну от, мені більше чисто просто кристал залітає
Пішов спати і наїбав?)
Доброго і навзаимВсім доброго ранку, і вдалого дня![]()
Доброго і навзаим
І те і інше
Ще не спав, чи вже не спиш?)
Жостко, юзав щось?І те і інше![]()
Та такое безсоння))) ну це ти правильно робиш))Жостко, юзав щось?
Я проснувся ненадовго, ще посплю трохи зараз
І часто так у тебе?Та такое безсоння))) ну це ти правильно робиш))![]()
Та по різному буває) коли як)І часто так у тебе?
Я вже звик, що в проміжку 1-2-3 ночі я 100% прокидаюсь.. Іду курю, і падаю спати далі..
Не думав пропити антидеприсанта якогось? Або щось попроще навіть, курс магнію?Та по різному буває) коли як)
Дякую та зеленка навіть не помагає пив а вавка в голові не загоюютьсяНе думав пропити антидеприсанта якогось? Або щось попроще навіть, курс магнію?
Ну якщо відчуваєш що щось більш серйозний підхід потрібен - можеш звернутись до психолога/-аналітика.Дякую та зеленка навіть не помагає пив а вавка в голові не загоюються
Дякую за небайдужістьНу якщо відчуваєш що щось більш серйозний підхід потрібен - можеш звернутись до психолога/-аналітика.
Я поки ігнорую цю думку для себе.. Раніше часто працював з психологом.
Похуєсоситись тут завжди можна встигнутиДякую за небайдужість![]()
Не ну тут не обійтися без цього)Похуєсоситись тут завжди можна встигнути
Жарт!
Просто краще на респекті)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.