andrik1488
Гуру
Хай броХеллоу

Хай броХеллоу
Шо как сам ?Хай бро![]()
Взагалі працюю, але вдосталь є вільного часу сьогодні, непоганий день складаєтьсяШо как сам ?
Заебись, я сам сегодня на первом выходном)Взагалі працюю, але вдосталь є вільного часу сьогодні, непоганий день складається
А де хочеш брати?Ні, я маю на увазі що я також зараз купуватиму Мадаму, але і меф потрібен. І того і іншого трішки
Відпустка почалась? Чи у тебе позмінний графік?Заебись, я сам сегодня на первом выходном)
Поки ще прицілююсьА де хочеш брати?
Взагалі цілком можливо, що і у Білосніжки, головне аби все було у наявності, а там уже діло за малим.А де хочеш брати?
В Білосніжки ти і виграти можешВзагалі цілком можливо, що і у Білосніжки, головне аби все було у наявності, а там уже діло за малим.
Тут не согласен. Как показывает практика катиноны в нормальных дозировках меньше грузят сердцечистая эмка не нагружает сердце, если её с коксом не мешать.
По сердечно-сосудистой больше катиноны лупят
Можливо, було б непогано наприклад, бо купувати я буду ближче до понеділка, і якби зійшлись зірки і мої калдування до купи, і так сталось шо я би переміг, ідеально було б докупити одну позицію і все.В Білосніжки ти і виграти можеш
Здоров Бонд, як поживаєш?Тут не согласен. Как показывает практика катиноны в нормальных дозировках меньше грузят сердце.
Но только стоит дать большую дозу, то грузит как и фенилэтиламины.![]()
Привет, всё нормально! Трезвый!Здоров Бонд, як поживаєш?
Тверезий - і то файно!)Привет, всё нормально! Трезвый!
Помидоры вчера вечером закручивал, на зиму консервация домашняя!!!
Я теж першу, дождався коли ціни пішли в гору.Тверезий - і то файно!)
Оооо, закрутки - ТОП! Я на минулому тижні крутив аджику, обожнюю дуже, блять не втримався і вже 2 банки наїбнув)))
Помідори також накрутив, але тільки маленьку першу партію.
На закрутки? Потім перепродаєш?..)Я теж першу, дождався коли ціни пішли в гору.
Манав я такий бізнес!На закрутки? Потім перепродаєш?..)![]()
100 банок купуєш?????? А не задохуя я вибачаюсь??))Манав я такий бізнес!
Я за сезон не рахуючи літа, так прикинув то банок 100 точно ще купляю.
Да ні, це ще мало. Купую в основному салати , грибочки, огірки помідори. 05 і 1л. На 270 днів - це я ще зменшив.100 банок купуєш?????? А не задохуя я вибачаюсь??))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.