andrik1488
Гуру
Хочеш щось в замін?ребят, у меня тут 10г шишек АК-47 почтой с баннера сгорает - никто не хочет?)
Хочеш щось в замін?ребят, у меня тут 10г шишек АК-47 почтой с баннера сгорает - никто не хочет?)
Можешь репы кинутьХочеш щось в замін?
Блін, шишки гарна пропозиція, але я немаю чим віддячити зараз, я тільки закинув 30к вчора на крипту. А просто так - якось не гарно, я так не можу)Можешь репы кинуть
Повідомлення об'єднано автоматично:
а так ничего не надо)
Та мне деньги не важны) А шишки сгорят - обидно)Блін, шишки гарна пропозиція, але я немаю чим віддячити зараз, я тільки закинув 30к вчора на крипту. А просто так - якось не гарно, я так не можу)
Можливо хтось з порядних відгукнеться, не вірю що ніхто не бажає..
А чому ти не забираєш? Маєш запас?Та мне деньги не важны) А шишки сгорят - обидно)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Может потом как ни будь сочтёмся![]()
Да там свои приколы у меня) через месяц расскажу, а пока что у меня запасов на пару месяцевА чому ти не забираєш? Маєш запас?
Так чего, не хочешь забрать?)А чому ти не забираєш? Маєш запас?
Уступлю комусь краще, 10г не мало насправді, як на мене одного.Так чего, не хочешь забрать?)
Не маєш зі свого кола спілкування кому підігнати?Бля, никому не надоЛадно, пойду сделаю тему
Та у меня знакомые почтой отказываются пользоваться, ибо у есть знакомые гроверы у которых с рук берут)Не маєш зі свого кола спілкування кому підігнати?
Хоча думаю ти би не шукав тут щасливчиків)
І тобі бадьорогоДоброе утро*
героїнAlpha pVp?
пойду чай бахнуІ тобі бадьорого![]()
Пуерчику?)пойду чай бахну
нет с манго и мёдомПуерчику?)
Звучить смачно. Я бергамотовий обожнюю, але якось пізніше з солодощами бахну)нет с манго и мёдом
ахуенный чай
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.