qwecursedead
Гуру
Бро я тут я в місто їздив понятно бро)Чого б хотілось у разі виграшу?)
Актив наче є, зранку ми настрочили немало) Один пан виграв, і вже пішов з Манічкою напевно святкувати чергову ТуСібі))))
Бро я тут я в місто їздив понятно бро)Чого б хотілось у разі виграшу?)
Актив наче є, зранку ми настрочили немало) Один пан виграв, і вже пішов з Манічкою напевно святкувати чергову ТуСібі))))
Шо там у місті?)Бро я тут я в місто їздив понятно бро)
Нормально тіпа нечо зайобистого в місті ну бажаю удачі в офісі шоб було по менш роботи))Шо там у місті?)
А я зараз їхатиму трохи на офіс, проїбусь від жизні там мальоха)
Та не, в офісі у мене віддушина своєрідна, там без зайобів)Нормально тіпа нечо зайобистого в місті ну бажаю удачі в офісі шоб було по менш роботи))
Ооо а то шо за робота така?)Та не, в офісі у мене віддушина своєрідна, там без зайобів)
Ну робота у мене пов'язана з однією фірмою, я вже тут писав, охоронноюОоо а то шо за робота така?)
Ооо крута фірма мабуть зороша зепешка))Ну робота у мене пов'язана з однією фірмою, я вже тут писав, охоронною
А офіс трішки пов'язаний, але не зовсім)
Не жаліюсь, але може бути кращеОоо крута фірма мабуть зороша зепешка))
Ну для кого как для когось маленькі гроші мрія кожного боржникаНе жаліюсь, але може бути краще![]()
Не спорю бро.Ну для кого как для когось маленькі гроші мрія кожного боржника
єбать я общаюся з людьми з високою роботою))Не спорю бро.
Я в свій час і за 4500 горбатився, шо аж погробив здоров'я, і підари навіть не дали звільнитись за згодою обох сторін, і вимагали 2 тижні відпрацювати, а я не міг - у мене руки покалювали, зі шкірою проблема виникла через ту саму роботу їбану.
Тепер я зам. начальника, і мені поїбати на все)
Ніколи не знаєш коли, кого, і де зустрінешєбать я общаюся з людьми з високою роботою))
ну з цим непоспорю))Ніколи не знаєш коли, кого, і де зустрінеш![]()
так гроши луч чи в їх меф хороший?Бля, прийшлось забрати один банер.
Модер маякнув, або зменшити обидва у розмірах, або мінуснути)
13$ за 500 - це трохи ну такоє насправді.так гроши луч чи в їх меф хороший?
13 не 10?13$ за 500 - це трохи ну такоє насправді.
Я обрав інший варіант.
Ну от.13 не 10?
Повідомлення об'єднано автоматично:
а да 13 мині от норм від 13
Он начальников начальник и мойдадыров командир))Ну от.
А цей що я залишив, там стафом оплата. 200-2г,300-3г, і так далі.
Якось вигідніше получається)
Це про що мова?)))Он начальников начальник и мойдадыров командир))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.