Да так вспомнил стишок про начальника .Це про що мова?)))
Ты написал, что зам начальника))
Да так вспомнил стишок про начальника .Це про що мова?)))
Ну лан, зам. директора, не вірно виразився))Да так вспомнил стишок про начальника .
Ты написал, что зам начальника))
Вот тут точно!Ніколи не знаєш коли, кого, і де зустрінеш
Ты кстати меф уже получил или ещё ждёшь?Ну лан, зам. директора, не вірно виразився))
Насяльніка, паткалоднік ровній ілі нєт?)))
Я переміг 22.08, а меф закінчився за день до цього)Вот тут точно!
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ты кстати меф уже получил или ещё ждёшь?
Ну мені гроші луч)Ну от.
А цей що я залишив, там стафом оплата. 200-2г,300-3г, і так далі.
Якось вигідніше получається)
То оплатиш мені доставку посилки бро?)Ніколи не знаєш коли, кого, і де зустрінеш
Ясно, зрозумів.Я переміг 22.08, а меф закінчився за день до цього)
Сьогодні нарешті партію завезли, повинні відправити, чекаю ТТН
А може толєр ?)Ясно, зрозумів.
Напишеш потім як він по якості.
Я а неділю від Тип-Топа получав. Вже якість спортилася. Битий, мілкий кристал, щей дуже слабенька ейфорія.
Да який там толєр , раз в місяць юзанеш від сили два.А може толєр ?)
Так від мефа дядя толя бистро стукає і довго відходитьДа який там толєр , раз в місяць юзанеш від сили два.
Можу оплатити шмару тобі якусь, куди присилати?)То оплатиш мені доставку посилки бро?)
++ окейЯсно, зрозумів.
Напишеш потім як він по якості.
Останній меф який юзав - був їхній. Кладом. 3 тижні тому. Згоден, якість +/- якщо чесно.Я а неділю від Тип-Топа получав. Вже якість спортилася. Битий, мілкий кристал, щей дуже слабенька ейфорія.
Толлер толлером, мені 3 рази по 1г хватило оцінити, що посередній насправді.А може толєр ?)
Раз в місяць 1 г нормально.Так від мефа дядя толя бистро стукає і довго відходить
ПогоджуюсьРаз в місяць 1 г нормально.
Ну я не оч шарю за меф ((Раз в місяць 1 г нормально.
От я так юзаю тепер, чесно кажучи іноді хуйовенько, бо тяга зайобує. Але пропрацьовую цей момент.Раз в місяць 1 г нормально.
Кста бро ето норм что когда в 17 попробовал амф и словил передоз а потом еще раз и подсел?От я так юзаю тепер, чесно кажучи іноді хуйовенько, бо тяга зайобує. Але пропрацьовую цей момент.
Бо як почав меф вживати, ух єбать. Понеслося, брав зразу по 2 клади іноді. Бувало, шо візьмеш той 1г, і сука розумієш шо треба ще, а вже 23:00 ахахах, і куда їхати блять серед ночі
Можливо і не треба..)Ну я не оч шарю за меф ((
Не зрозумів трохи.Кста бро ето норм что когда в 17 попробовал амф и словил передоз а потом еще раз и подсел?
Ну після другого разу було заєбісь такМожливо і не треба..)
Не зрозумів трохи.
1. Перший раз понюхав амф - і був передоз.
2. А з часом знову понюхав - і підсів?
Тут питання, якщо після другого разу все було заєбісь - то це типова ситуація.
Ну так а що не так? Типова ситуаціяНу після другого разу було заєбісь так
Ааа зррзумівНу так а що не так? Типова ситуація
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.