Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Та уже знаєш якось нависівся марафонами, організм не молодшає, і якось думки змінюються.
Да, я залежний, але якось все утихає, іноді накатами тяга накриває сильно, приходиться з цим якось працювати
Та уже знаєш якось нависівся марафонами, організм не молодшає, і якось думки змінюються.
Да, я залежний, але якось все утихає, іноді накатами тяга накриває сильно, приходиться з цим якось працювати
Ти можеш спробувати контролювати, і вважати що ти контролюєш.
Але якщо ти не просто шишки куриш раз в місяць.. То краще не думати, що твоя сила волі сильніша за залежність.
Ти можеш спробувати контролювати, і вважати що ти контролюєш.
Але якщо ти не просто шишки куриш раз в місяць.. То краще не думати, що твоя сила волі сильніша за залежність.
Правильно робиш.
Це все можна пропрацювати і побороти - але лише при бажанні і мотивації.
Я після майже 3 років юзання - мав чистоту повну 18 місяців.
Але повернувся до вживання надто легко. Сигарети пішли першими в хід, далі амф і далі по накатаній.
Правильно робиш.
Це все можна пропрацювати і побороти - але лише при бажанні і мотивації.
Я після майже 3 років юзання - мав чистоту повну 18 місяців.
Але повернувся до вживання надто легко. Сигарети пішли першими в хід, далі амф і далі по накатаній.
Ахахахахаха, згадав 2019, друг здавав екзамени у ВУЗі, а я мав 0.5 синьої альфи, тоді була їбать потужна хуєта. А він до цього 1-2 рази нюхав амф, я йому давав.
Аххаха і він сам просив перед екзаменом альфи, я відмовляв, а він сука як бик стояв на своєму.
Ну настелив дарогу, прям перед заходом в кабінет.
Я чекав його 1год, він вийшов патєряним нахуй з екзамену
Ахахахахаха, згадав 2019, друг здавав екзамени у ВУЗі, а я мав 0.5 синьої альфи, тоді була їбать потужна хуєта. А він до цього 1-2 рази нюхав амф, я йому давав.
Аххаха і він сам просив перед екзаменом альфи, я відмовляв, а він сука як бик стояв на своєму.
Ну настелив дарогу, прям перед заходом в кабінет.
Я чекав його 1год, він вийшов патєряним нахуй з екзамену