И я трезвый))я тоже трезвая)
и это отличный тост))))
Пока что ))
И я трезвый))я тоже трезвая)
и это отличный тост))))
И я того же мненияя тоже трезвая)
и это отличный тост))))
А я думаю сейчас два напасика ароматной шмальки сделаю.И я того же мнения
Жоский тост канешн))я тоже трезвая)
и это отличный тост))))
Ооо шмалька ето хорошо)) а сам то как ))А я думаю сейчас два напасика ароматной шмальки сделаю.
Добьём до 10к сегодня?И я трезвый))
Пока что ))
Не знаю.Добьём до 10к сегодня?
Без Андрюхи не осилемНе знаю.
Думаю завтра
можем, если надо)Добьём до 10к сегодня?
ДадададаДобьём до 10к сегодня?
Ааа андрея же нетуБез Андрюхи не осилем
1000%Добьём до 10к сегодня?
ВауууВсем доброе утро! Прошу прощения за отсутствие, сейчас буду делать прокрут
Повідомлення об'єднано автоматично:
Переглянути вкладення 43152
ВітаюПривет всем
Как настроение?)
НепоганеКак настроение?)
Та ще вчора закінчилось.вернётся, когда у него наркота закончится
Сонная)) немного, актив в флудилках как то упал, по моим наблюдениям, тут более менее, заглянуть решила)Непогане
Як твоє?
2С-І - більше заряджає енергією, все відчувається божественно чистим, музика звучить обʼємно і чітко. Емпатія більш сімейна. Позитив аж давить, часто все смішне. Легко керувати тріпом. На плато, коли пробували зайнятись сексом, було смішно, лоскотно, на виході з тріпу чудовий секс, більш пристрасний. Тривалість 8 годин.Сонная)) немного, актив в флудилках как то упал, по моим наблюдениям, тут более менее, заглянуть решила)
Читала в теме нбом обсуждали, плохо человеку стало, муж рассказывал что крутая штука, на ту си би схож чем то, ту си ай и би ты вроде пробовал, какое отличие у них? Вообщем нужно мне почитать подробнее, или посмотреть, но сейчас лень, ДОБ , ту си би ела, ДОБ как будто на гонках, ускоренный и при этом психодел, би мне понравился мягкий, и приятный, но ЛСД больше люблю, грибы тоже)
привет абстракт герл))))Привет всем
тусиби (сибирь) пробовал и ебать мне понравилось))2С-І - більше заряджає енергією, все відчувається божественно чистим, музика звучить обʼємно і чітко. Емпатія більш сімейна. Позитив аж давить, часто все смішне. Легко керувати тріпом. На плато, коли пробували зайнятись сексом, було смішно, лоскотно, на виході з тріпу чудовий секс, більш пристрасний. Тривалість 8 годин.
2С-В - тактильні відчуття більш приємніші, маже і прибиває лежати, музика більш розмита. Емпатія з сексуальним підтекстом. Керувати тріпом складніше. Сексом зручно зайнятися і на плато і на вході, секс більш ніжний та чуттєвий. Тривалість 6 годин.
2С-І мені сподобався більше ніж 2С-В
З DO* тільки DOM пробував - умиротворення, спокій
Гриби і ЛСД однозначно лідер і DMT сюди ж
Ооо мне от их он едет))тусиби (сибирь) пробовал и ебать мне понравилось))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.