shit_paradise
Гуру
если это не за пределами страны, то весьма интересно, где этот оазис среди блэкаут-пустыни находится?Співчуваю, і прекрасно розумію..
А я поїхав туди, де якогось хуя не вимикають світло, за весь час війни навіть не моргнуло
если это не за пределами страны, то весьма интересно, где этот оазис среди блэкаут-пустыни находится?Співчуваю, і прекрасно розумію..
А я поїхав туди, де якогось хуя не вимикають світло, за весь час війни навіть не моргнуло
Та вже відійшов думаю, вже поспав трішки. Спірне питання насправді..Ну шо там вже отойшов від мадам і шо луч переходити на мадам чи сидіти на мєфови?)
Можливо заспокоївся трішки, бо настав день тріпування?) Тепер він закінчивсяАндрік, такий спокійний після мдма
Коли ви ось це писали - знали би куди мене занесло під тим "мадам"...Просто констатую. Не такий активний Андрій)
Так куда занесло ти шо бед тоіп зловив?Та вже відійшов думаю, вже поспав трішки. Спірне питання насправді..
Можливо заспокоївся трішки, бо настав день тріпування?) Тепер він закінчився
Коли ви ось це писали - знали би куди мене занесло під тим "мадам"...
Ну то такоє, благо все якось зам'ялось....)
Все вставайте нахуй мне нада 05Пора спать, всем споки)
Ого. Що за двіжуха?Коли ви ось це писали - знали би куди мене занесло під тим "мадам"...
Ну то такоє, благо все якось зам'ялось....)
Та така інтірєсна))Ого. Що за двіжуха?
Та полюбомуТа така інтірєсна))
Ну датноу общаца чтоби флудилку разогнаььТа полюбому
Де Андрій?Ну датноу общаца чтоби флудилку разогнаьь
Я хз мабуть де тріпуєДе Андрій?
вернётся, когда у него наркота закончитсяЯ хз мабуть де тріпує
Ну с етим не спорювернётся, когда у него наркота закончится
я вообще на секте упоротая редко появлялась, а вот накуренной - совсем другое дело!)Ну с етим не спорю
Тож самое но щас трезвтйя вообще на секте упоротая редко появлялась, а вот накуренной - совсем другое дело!)
Два дні підряд з мдма? Не занадто?Я хз мабуть де тріпує
Ну може йому так заперло на мадамДва дні підряд з мдма? Не занадто?
Головне щоб краще мефу заперлоНу може йому так заперло на мадам
Вітаю)медитация тоже хорошо)
я тоже трезвая)Тож самое но щас трезвтй
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.