тю, это у тебя в профиле написано)
Капітан уважністьтю, это у тебя в профиле написано)
тю, это у тебя в профиле написано)
Капітан уважністьтю, это у тебя в профиле написано)
Шо там, як Закарпаття поживає?)Капітан уважність
боевой, а у тебя?
Як унастрій?
Думаєш "майор"?) літьоха, максимум))))товарищ майор, тут все давно знают кто откуда, но попытка хорошая!
старлєй мать єго за ногуДумаєш "майор"?) літьоха, максимум))))
Привіт, ну може хоть сам прокидатись не буду, а лише коли малюк будитимеЗдоров друже
Магній може допомогти.
Але нюанс з дитиною - тут уже життя, і ніякі магнії тут не вплинуть)
Ну тоді так, друг зараз п'є курс магнію, ну я йому ше накинув різних приколів, сон наладився. Бо раніше він втикав ночами весь час.Привіт, ну може хоть сам прокидатись не буду, а лише коли малюк будитиме
Послухай Крістіан, а у тебе часом прізвище не Бейл? Крістіан Бейл?Капітан уважність
та нормальная шутка, чего тупая сразу)Послухай Крістіан, а у тебе часом прізвище не Бейл? Крістіан Бейл?
Вибачте, ахах, це був останній тупий жарт
Окей, відміна. Ще щось вистрілю тодіта нормальная шутка, чего тупая сразу)
я навожу - ты стреляешьОкей, відміна. Ще щось вистрілю тоді
Плюс - плюс. Очікую координати, як чутно?я навожу - ты стреляешь
49.1488932 53.8324952Плюс - плюс. Очікую координати, як чутно?
Все, прицілююсь49.1488932 53.8324952
Дадада, фермеры - зі святом! Заїжджайте на Волинь, можем повторітькстати поляков с 1 сентября
батарея, увагаВсе, прицілююсь
300 - 30 - 3
Увага, постріл!
Польські фермери планують відновити протести на кордоні з УкраїноюДадада, фермеры - зі святом! Заїжджайте на Волинь, можем повторіть
Ну я як раз до цього і відсилаюсь, читав цю хуйню.Польські фермери планують відновити протести на кордоні з Україною
Полетіла демократіябатарея, увага
визначену кiлькiсть снарядiв по супостату ВО-ГОНЬ!
поляка на вербу, рядом с мадяромНу я як раз до цього і відсилаюсь, читав цю хуйню.
Уйобки, поляки неадеквати. З різними мав справу, але поляки мудаки екстра-рівня.
Обережно, мадярів притісняють на Закарпаттіполяка на вербу, рядом с мадяром
закарб*яддяОбережно, мадярів притісняють на Закарпатті
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.